DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

za sve porudžbine na teritoriji BiH.

POZOVITE NAS NA : 055/490-400

   

Novosti
06.03.2016.

ASICS-BIRAJ PAMETNO, TRČI LAKO

ASICS – BIRAJ PAMETNO, TRČI LAKO

Asics se bavi proizvodnjom svih vrsta sportske, fashion i casual opreme. Proizvodi su napravljeni od materijala koji u potpunosti odgovaraju ljudskoj koži, ne sadrže materijale poput poliestera i PVC-a. Shvatajući svoj posao veoma ozbiljno Asics je razvio tehniku proizvodnje patika za trčanje u zavisnosti od kategorije u koju korisnik spada, a sve to u cilju što udobnijeg bavljenja sportom profesionalno ili rekreativno.

REKREATIVAC POČETNIK – ASICS PREPORUČUJE MODEL GEL PULSE 7

Ukoliko spadate u kategoriju osoba koje trče ili hodaju kraće od 3 mjeseca u kontinuitetu i nisu se bavili sportom prethodnih 3-5 godina Asics preporučuje model Gel Pulse 7. Zahvaljujući sistemu gel jedinica koje se nalaze na peti i prstima, štite nogu tokom svakog udarа. Midsole Material - tehnologija koja obezbjeđuje povratak patike u stari položaj i na taj način daje podršku stopalu, ali i smanjuje lomljenje samog đona. Ova tehnologija je zaslužna za čvrstoću patike u zadnjem dijelu i savitljivost u prednjem dijelu. Akcenat stavlja na komfor po pristupačnoj cijeni.

NAPREDNI REKREATIVAC – ASICS PREPORUČUJE MODEL GEL NOOSATRI 11
Za osobe koje trče u kontinuitetu duže od 3 mjeseca i bave se sportom prethodnih nekoliko godina, najprikladniji model iz Asics kolekcije je Gel NoosaTri 11. Veoma su lagane zahvaljujući najboljim tehnološkim inovacijama, nemaju šavove, obezbjeđuju manje iritacija i idealne su za rekreativce. Pogodne su za kratke sprinteve i intervalne treninge. Bez obzira da li je u pitanju trčanje, biciklizam ili plivanje, ove lagane patike su savršen saputnik zahvaljujući tehnološkim inovacijama i pomažu da noge budu suve uz izuzetnu stabilnost i udobnost. 


PROFESIONALNI TRKAČ – ASICS PREPORUČUJE MODEL GEL-NIMBUS 18


Profesionalni trkači moraju imati vrhunsku opremu i uslove za trening. Dakle, profesionalci su članovi nekog trkačkog kluba i treniraju više od 5 puta nedeljno tokom nekoliko godina. Za ovu kategoriju potrošača Asics Gel Nimbus 18 je pravi izbor. Ovaj model je oduševio sve ozbiljne trkače a namjenjen je za duge treninge, maratone i polumaratone. Posjeduje modernizovanu geometriju jastučića i na taj način poboljšava prilagodljivost i ublažava oštre udare tokom trčanja. Izuzetno mekane, komforne, prilagodljive stopalu i peti. Seamless Construction – materijal bez šavova, smanjuje mogućnost nastanka žuljeva. Guma koja je postavljena u svim kritičnim područjima đona obezbjeđuje izuzetnu trajnost.


Najnovnije modele iz Asics kolekcije proljeće 2016 možete pronaći u odabranim Sport Vison prodavnicama u Bijeljini, Banja Luci, Prijedoru i Vitezu, kao i našoj online prodavnici OVDJE.


Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

15.
Sep.
2020.
Novosti
Započinjemo jesenju sezonu, sa novim Champion i Ellesse kombinacijama, koje možete nositi i u dnevnim i u večernjim varijantama. Uz kombinacije ova dva brend...
13.
Aug.
2020.
Novosti
„You Can’t Stop Us“ kampanja je koja će definitivno obilježiti 2020. godinu. Pogledajte zašto je baš ona oduševila cij...
06.
Aug.
2020.
Novosti
Kompanija Sport Vision uvijek je kroz dinamične strategije brzo reagovala na tržišne zahtjeve te imala profesionalni odnos prema potrošači...
string(0) ""
string(0) ""