DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

za sve porudžbine na teritoriji BiH.

POZOVITE NAS NA : 055/490-400

   

Novosti
03.03.2016.

UMBRO MEDUSAE KOPAČKA

LAGANA, BRZA I UDOBNA – stigla je nova Umbro Medusae kopačka!

Dugogodišnju reputaciju da je u stanju da stvori magiju, UMBRO je još jednom potvrdio lanisranjem nove MEDUSAE – kopačke teške svega 185 grama. Ovaj novi model karakterišu udobnost i lakoća, u kombinaciji sa vrhunskom kožom.

MAGIČNI DODIR

Kao i kod svih ostalih UMBRO kopački, udobnost je standard i kod MEDUSAE modela. Gornji dio kopačke napravljen je od mekane, prvoklasne kože sa posebnim akcentom na dijelove kopačke koji imaju najviše direktnog kontakta sa loptom.

MUNJEVITA BRZINA

Poznati brz Umbrov đon koji je proslavio Velocita kopačku, primjenjen je i na MEDUSAE-u. Konstruisan je tako da omogućava nevjerovatnu brzinu u svim pravcima i unapređuje agilnost tako što stopalu dozvoljava da pravi prirodne pokrete sa jedinstvenom konfiguracijom krampona.

Karakteristike Medusae kopačke:

Preko sredine stopala koža je zamijenjena mrežicom koja omogućava dramatično smanjenje težine i pritiska. Da bi se poboljšala stabilnost, mrežica je prekrivena tankim slojem TPU (termoplastični poliuretan).

U unutrašnjosti mrežice koje prekriva gornji dio kopačke, ugrađen je TPU A-ram koji vodi do vrha jezika, fiksirajući nogu i pružajući optimalnu stabilnost. Peta kopačke sada daje dodatni komfor i ima dodatno ojačanje u donjem, spoljašnjem dijelu. Kopačka sada ima dodatni sloj zaštite od udara tokom utakmice. Pored toga, mekana koža upotrebljena je kako bi se omogućilo pokretanje stopala i oblikovanje prema obliku stopala. EVA uložak omogućava dodatnu ventilaciju stopala i pruža udobnost.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

15.
Sep.
2020.
Novosti
Započinjemo jesenju sezonu, sa novim Champion i Ellesse kombinacijama, koje možete nositi i u dnevnim i u večernjim varijantama. Uz kombinacije ova dva brend...
13.
Aug.
2020.
Novosti
„You Can’t Stop Us“ kampanja je koja će definitivno obilježiti 2020. godinu. Pogledajte zašto je baš ona oduševila cij...
06.
Aug.
2020.
Novosti
Kompanija Sport Vision uvijek je kroz dinamične strategije brzo reagovala na tržišne zahtjeve te imala profesionalni odnos prema potrošači...
string(0) ""
string(0) ""