do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

ŠKOLA POČINJE! PROVERITE ŠTA VAM TREBA ZA NOVU ŠKOLSKU GODINU
Novosti
01.09.2023.
Novosti

ŠKOLA POČINJE! PROVERITE ŠTA VAM TREBA ZA NOVU ŠKOLSKU GODINU

01.09.2023.

Raspust se uskoro bliži kraju, a uskoro će zazvoniti i prvo zvono u novoj školskoj godini. Novi početak često je jako stresan i za roditelje i za djecu jer uključuje pripreme i kupovinu svega potrebnog. Predstojeći period prati nabavka školskog pribora, odjeće i opreme, organizacija aktivnosti i mala promjena dosadašnjeg ritma svakodnevnog života. Sve to zahtijeva da roditelji budu dobro pripremljeni i organizovani kako bi se bez dodatnih briga mogli posvetiti svojoj djeci i podržati ih tokom prvih školskih dana. Uz pravilan plan i nekoliko korisnih savjeta, možete učiniti nadolazeće dane zabavnim i uzbudljivim bez nepotrebnog stresa i žurbe.


IZABERITE ODGOVARAJUĆI ORMAR

Mališani brzo prerastu odjeću tako da je sezona povratka u školu sjajno vrijeme za pregledavanje svojih ormara i zalihe osnovnih stvari. Djeca većinu dana provode u školi, uče, igraju se i učestvuju u raznim aktivnostima. Definitivno će se osjećati ljepše kada su udobno i udobno obučeni, stoga za svoj outfit treba odabrati praktičnu i udobnu odjeću. Naš asortiman školske odjeće, obuće i dodataka nudi savršen balans između funkcije i stila, bez obzira na zahtjeve škole i aktivnosti. Bilo da vaš školarac želi da unese potpuno novu energiju ili mu je potrebno malo samopouzdanja prije velikog dana, poštujte njegov stil, ali pazite da odjeća bude primjerena školi i uzrastu.


OBUĆA

Osnova svakog školskog outfita je obuća koja treba da bude usklađena sa što više mogućih odjevnih kombinacija, a da pritom bude udobna i savršeno ublaži opterećenje stopala pri trčanju i skakanju. Nikad ne znate jesu li prošlogodišnje patike postale male tokom praznika, pa svakako pogledajte naš vodič za mjerenje i odabir prave veličine. Dječja stopala mogu rasti različitom brzinom i nemojte se iznenaditi ako je jedno veće od drugog. Kao dodatni savjet, preporučujemo da prije kupovine cipela izmjerite oba stopala i da uzmete dužu nogu kao vodič pri odabiru svoje veličine. Najpoznatiji brendovi u našem asortimanu, kao što su Nike, adidas, Skechers, Convers, Asics, New Balance i ove sezone nude vrhunski kvalitet i široku paletu boja i stilova za svačiji ukus. Za sate fizičkog vaspitanja i treninge birajte kvalitetnu sportsku obuću koja pruža dobru potporu stopalu i smanjuje rizik od povreda. Bilo da jure novo vrijeme na stazi, uvježbavaju svoje vještine na terenu, uz adekvatnu obuću najvećih imena svijeta sporta, mališani će sigurno biti motiviraniji za sportske aktivnosti.


JAKNE I TOPLIJ ORMAR ZA SLJEDEĆU SEZONU

Kako se bliži jesen i početak škole, vrijeme je sve hladnije, a dani sve kraći, pa je važno obezbijediti topliju odjeću. Udobne dukserice sa rajsferšlusima i kapuljačama idealan su komad za prelazni period jer se mogu kombinirati kao dodatni sloj odjeće za hladnija jutra i večeri. Podstavljene jakne ili termo košulje takođe mogu biti odličan izbor za nadolazeći period kada im treba nešto malo toplije. Trenerke modernog kroja koje pružaju idealnu kombinaciju udobnosti i trendi izgleda su hit kada je vrijeme za odabir urbanog školskog outfita.


DODATNA OPREMA I PRIBOR

Neizostavan dio školske opreme su ruksaci, koji moraju biti dovoljno prostrani da nose sve potrebno, ali istovremeno udobni i ugodni za nošenje. Važno je da ruksak bude kvalitetan, da pruža dobru potporu i da ne opterećuje kičmu. Ove sezone u našoj online prodavnici pronađite školske torbe koje mogu upotpuniti svaki stil, od klasičnog dizajna do komada sa podebljanim printovima i istaknutim logotipima brendova.


Neophodno je obezbediti sav školski pribor, olovke, sveske, hemijske olovke, bojice, lenjire i tempere samo su neke od potrepština koje treba popuniti u ruksaku. Tu nije kraj, mnogi sportovi zahtevaju i dodatnu opremu. Neka vaši mališani zablistaju na školskim terenima uz novu tenisku lopticu ili reket. Opskrbite se osnovnom sportskom opremom koja će im trebati i dodatno uštedite odabirom paketa od nekoliko pari sportskih čarapa ili im osigurajte zaštitu od sunca odabirom jedne od kapa iz trenutne ponude.


PRVI UTISCI BITNI

Uz našu Back To School ponudu za djecu, budite sigurni da se vaši mališani mogu vratiti u školske klupe i igrališta sa stilom i u punom sjaju. S obzirom da je nova školska godina pred vratima, ne čekajte zadnji trenutak za kupovinu, već odmah poduzmite akciju i iskoristite trenutne popuste. Ako mislite da ste nešto izostavili sa svoje liste, svakako pregledajte naš kompletni asortiman Back To School.


Sport Vision

Slični članci

15.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
08.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
08.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
16.
Feb.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
18.
Dec.
Novosti
Vrijeme je da prazničnu magiju upotpunite šopingom za pamćenje!
05.
Dec.
Novosti
Spremite se za potpuno novo šoping iskustvo i veliko Sport Vision otvaranje uz popuste do čak 30%, samo od 7. do 9.12.
30.
Nov.
Novosti
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
17.
Nov.
Novosti
Da li ste već pripremili spisak svojih favorita za najveći šoping godine i Sport Vision Black Week sniženja?
17.
Nov.
Novosti
Kreni u tradicionalnu šoping avanturu i ponesi odlično raspoloženje, jer vas u svim Sport Vision Outlet radnjama čekaju specijalni Black Week popusti!...
13.
Dec.
Novosti
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!