do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru  Pogledaj više

Novosti
31.05.2017.

SPORT VISION I FAKULTET POSLOVNE EKONOMIJE PROMOVIŠU PRAVE AKADEMSKE VRIJEDNOSTI

Godine 2015, kompanija Sport Vision uspostavlja saradnju društveno ekonomskog značaja sa Fakultetom poslovne ekonomije u Bijeljini. Cilj saradnje je obavljanje prakse a potom i zapošljavanje studenata u realnom privrednom sektoru na pozicijama ekonomske struke. Do danas, kroz kompaniju Sport Vision je prošao veliki broj studenata a njihovi utisci su na obostrano zadovoljstvo pozitivni. Ukupno 11 studenata pokazalo je izvanredne sposobnosti i postalo dio Sport Vision tima, a neki od njih su: Aleksandar Kretija, Jelena Kovačević, Danica Mirić, Milica Vladić, Milica Šavija i mnogi drugi. Sport Vision je ovom praksom opravdao epitet najprofesionalnije privatne kompanije koja zapošljava studente bez radnog iskustva i oblikuje ih u profesionalce na tržištu rada.

Dekan Fakulteta poslovne ekonomije na promociji diplomiranih studenata, 25. maja 2017. godine pred brojnim investitorima i saradnicima iz realnog sektora izdvojio je upravo kompaniju Sport Vision i pohvalio profesionalnost u okviru saradnje, kao i broj studenata koji su stekli svoje prvo radno iskustvo u ovoj kompaniji, te tim povodom uručio zahvalnicu.

 

Predstavnici kompanije na promociji su bile Jelena Gligić i Milica Vladić – članovi marketing tima. Vladićeva je i bivša studentkinja Fakulteta poslovne ekonomije a u svom javnom obraćanju rekla je: „Čast mi je i zadovoljstvo da vam se večeras obratim i da vas pozdravim u ime kompanije Sport Vision i u moje lično ime. Sa velikim ponosom ističem da sam 2015. godine završila Fakultet poslovne ekonomije, a po osnovu Ugovora o saradnji između Fakulteta i kompanije Sport Vision započela volontersku, zatim pripravničku praksu a potom dobila svoje prvo radno mjesto.“

Ovom prilikom nagrađen je jedan od najboljih studenata u generaciji sa poklon vaučer u vrijednosti od 200,00KM koji će moći da iskoristi u Buzz radnji. Riječ je o diplomiranoj studentkinji koja je trenutno zaposlena u kompaniji Sport Vision u sektoru Ljudskih resursa – Milici Šaviji.

„U ime kompanije Sport Vision i svoje lično ime čestitam kolegama na novoj tituli koja će im pomoći da lakše izgrade put ka uspješnoj poslovnoj karijeri a asistentima i profesorima čestitamo na još jednoj generaciji koju su izveli na pravi put. Zaista smo ponosni što smo i ove godine dio sjajne priče koja promoviše prave akademske vrijednosti.“ – istakla je Vladićeva na kraju.

Kompanija Sport Vision će nastaviti da podržava vrijedne studente koji su spremni da prihvate izazove i voljni da se uklope u tim koji karakteriše profesionalnost i globalna orjentacija.

Trenutno nema komentara

Slični članci

04.
Feb.
2023.
Novosti
SPORT VISION raspisuje konkurs za prijem radnika u maloprodajnom objektu u Mostaru.
13.
Dec.
2022.
Novosti
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
24.
Nov.
2022.
Novosti
Muške helanke ili kako ih popularno nazivaju meggings (male leggings) privlače veliku pažnju u svijetu mode.