do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

NIKE ŽENSKI TRENING - FOTO KONKURS
Novosti
15.04.2015.
Novosti

NIKE ŽENSKI TRENING - FOTO KONKURS

15.04.2015.

Voliš sport i trening! Voliš Nike! Istrajna si u ostvarenju ciljeva! NIKE I SPORT VISION TE POZIVAJU DA TO I POKAŽEŠ!

Bez obzira da li ste u teretani, fitness centru, u parku ili u gradu, da li vozite rolere ili bicikl...nije bitno… Sve što treba je da nam pošaljete fotku sa barem jednim Nike proizvodom koji Vam pomaže u ostvarenju sportskih ciljeva.
Tri fotografije sa najviše lajkova osvajaju vrijedne Nike vaučere za kupovinu u Sport Vision multibrend radnjama!
Fotografiju se mogu postaviti na Facebook stranici Sport Visiona, te je možete podijeliti sa prijateljima i pozvati ih da svojim lajkom glasaju za Vas. Svaka osoba, tj. vlasnik Facebook profila može postaviti samo jednu fotografiju, ne veću od 2 MB u JPG formatu. Na fotografiji ne morate biti striktno Vi. To može biti i Vaša prijateljica ili neko drugi Vama blizak. Bitno je da osoba sa fotografije, u slučaju osvajanja nagrade, bude prisutna prilikom uručenja vlasniku Facebook naloga sa kog je poslata pobjednička fotografija.
U obzir dolaze isključivo autorske fotografije postavljene u periodu od 24. aprila u 12:00 časova do 15. maja u 12:00 časova. Tokom navedenog perioda moguće je i lajkovanje (glasanje) i dijeljenje (share-ovanje) objavljenih fotografija.

Preporučena veličina fotografije je 647x455 px.
Fotografije iz aplikacije se ne mogu brisati.

Nakon isteka perioda predviđenog za postavljanje, glasanje i dijeljenje, tri pobjedničke fotografije će biti proglašene najkasnije do 18. maja u 12:00 časova. Vlasnici tih fotografija osvajaju sljedeće nagrade:
1. nagrada – Nike vaučer u iznosu od 300.00 KM za kupovinu u Sport Vision multibrend radnjama,
2. nagrada – Nike vaučer u iznosu od 200.00 KM za kupovinu u Sport Vision multibrend radnjama,
3. nagrada – Nike vaučer u iznosu od 100.00 KM za kupovinu u Sport Vision multibrend radnjama.

Vaučer služi isključivo za kupovinu Nike proizvoda u Sport Vision multibrend radnjama (ne može se realizovati u Sport Vision Outlet-ima). Takođe, ne može se zamijeniti za novac ili neku drugu vrstu robe i usluga. Nagrada se može prenijeti na drugo lice samo ukoliko to organizator odobri.

Molimo sve učesnike i posjetioce ove stranice i aplikacije Nike ženski trening – foto konkurs da se detaljno upoznaju sa Pravilima konkursa, kao i pravilima facebook.com i da ih prihvate.


OPŠTA PRAVILA FOTO KONKURSA 
“Nike ženskitrening – foto konkurs”

1. NAZIV, SJEDIŠTE I DRUGI BITNI PODACI U POGLEDU ORGANIZATORA KONKURSA
Organizator foto konkursa je Sport Vision d.o.o. Industrijska zona Hase bb, 76 300 Bijeljina, Bosna i Hercegovina; PIB: 401843920003;matičnibroj 1967657(u daljem tekstu “Organizator”).

2. NAZIV, VRIJEME TRAJANJA I SVRHA KONKURSA
Foto konkurs se organizuje pod nazivom “Nike ženski trening – foto konkurs“ (u daljem tekstu: Konkurs) preko Facebook stranice Organizatora koja se nalazi na adresihttp://www.facebook.com/sportvisionbih (u daljem tekstu: Facebook stranica). Konkurs traje od 24. aprila 2015. do15. maja 2015. Konkurs se organizuje radi promocije proizvoda iz kategorije trening brenda Nike.

3. MJESTO ORGANIZOVANJA KONKURSA
Konkurs se organizuje na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.

4. OPIS KONKURSA I USLOVI UČESTVOVANJA U NJEMU
Pravo učešća na Konkursu imaju svi korisnici internet mreže sa boravištem u Bosni i Hercegovini i koji su vlasnici sopstvenog Facebook naloga (profila). Za učešće na Konkursu potrebno je da učesnik postavi u aplikaciju jednu fotografiju snimljenu tokom treninga na kojoj će osoba sa fotografije imati na sebi barem jedan proizvod brenda Nike. Nije nužno da je vlasnica Facebook naloga i osoba na fotografiji, ali je obavezno da osoba sa fotografije bude prisutna prilikom dodjele vaučera ukoliko ona lično nije vlasnica tog naloga.
Pored podataka sakupljenih i proslijeđenih od strane Facebook-a, prilikom postavljanja fotografija u aplikaciju, sakupljaju se i drugi podaci u formularu. Pristupanjem aplikaciji i postavljanjem Učesnik je u obavezi da ostavi svoje podatke u aplikaciji (ime i prezime, adresu, kontakt e-mail i broj telefona) za slučaj da osvoji neku od nagrada. Organizator zadržava pravo da, u mjeri u kojoj se to pokaže potrebnim, vrši obradu i korištenje podataka u marketinške svrhe, sa čim su se učesnici saglasili samim učešćem u Konkursu. Takođe, postavljanjem fotografije u aplikaciju, učesnici su saglasni da je od trenutka postavljanja možemo slobodno i neograničeno koristiti u istoj ili izmjenjenoj formi bez ikakve novčane nadoknade i bilo kakvih vremenskih i prostornih ograničenja.
Učesnici su dužni da obezbijede saglasnost svakog od lica koje se eventualno pojavljuje na fotografiji postavljenoj u aplikacij i, što se posebno odnosi na maloljetna lica.
Svi korisnici internet mreže imaju pravo da posjete Facebook stranicu Organizatora i da glasaju za kombinaciju koja im se najviše dopada. Glasanje se odvija klikom na ikonicu srca koja se nalazi ispod navedene fotografije.
Pobjednici Konkursa su oni učesnici čije fotografije dobiju najveći broj glasova (lajkova) korisnika internet mreže – posjetilaca Facebook stranice Organizatora. U slučaju da više fotografija osvoji jednaki broj glasova, nagrađena će biti ona koja je ranije postavljena na Facebook stranicu. Pobjednici će biti proglašeni najkasnije do 18. maja 2015. u 12:00 časova.

5. PRAVO UČEŠĆA
Na konkursu mogu učestvovati samo fizička lica, starija od 14 godina koja posjeduju sopstvene Facebook profile ili naloge, koji imaju prebivalište u BiH i koji pristupe Facebook stranici Sport Vision BiH i potom postupe u skladu sa navedenim Pravilima.
U konkursu ne mogu učestvovati zaposleni kod Organizatora ili bilo koje kompanije koja je uključena u realizaciju bilo koje radnje vezane za organizaciju i sprovođenje Konkursa.

6. VRSTA POKLONA
Ukupno se dodjeljuju 3 (tri) nagrade na Konkursu, i to:
1. nagrada – Nike vaučer u iznosu od 300.00 KM za kupovinu u Sport Vision multibrend radnjama
2. nagrada – Nike vaučer u iznosu od 200.00 KM za kupovinu u Sport Vision multibrend radnjama
3. nagrada – Nike vaučer u iznosu od 100.00 KM za kupovinu u Sport Vision multibrend radnjama

Datum dodjele odnosno korišćenja nagrada naknadno će se utvrditi u dogovoru sa pobjednicima Konkursa.

7. NAČIN I ROK PREDAJE POKLONA
Organizator preko Facebook stranice ili drugih ličnih podataka koje je učesnik ostavio na Facebook stranici, obavještava pobjednike o pobjedi na Konkursu, a taj podatak kao i rang listu postavlja na Facebook stranicu.
Od pobjednika će se tražiti dostava sljedećih podataka: ime i prezime, adresa, grad, broj mobilnog telefona i email korisnika. Ukoliko Organizator ne može kontaktirati pobjednika putem njegovog Facebook profila, pobjednik je dužan da dostavi Organizatoru broj telefona ili email preko koga Organizator može stupiti u kontakt sa pobjednikom i od njega pribaviti neophodne podatke.
Prilikom obavještavanja, Organizator će obavijestiti pobjednika o datumu predaje odnosno korišćenja poklona. Prilikom preuzimanja poklona, pobjednik dokazuje svoj identitet podnošenjem na uvid ličnog dokumenta iz kojega je vidljivo ime i prezime lica. Ukoliko je iz ličnog dokumenta vidljivo da potencijalni pobjednik nema prebivalište na teritoriji Bosne i Hercegovine nagrada će se dodijeliti drugo plasiranom korisniku. Sve nagrade se u navedenom slučaju dodjeljuju prvom sljedećem korisniku koji je osvojio najviše glasova. Ukoliko je pobjednik maloljetno lice prilikom dodjele poklona mora doći u prisustvu staratelja sa ličnom ispravom.
Ukoliko pobjednik Konkursa postupi suprotno ovim obavezama, odnosno ne pruži potrebne podatke prilikom preuzimanja poklona, Organizator nije u obavezi da mu dodijeli nagradu, u kom slučaju se poklon dodjeljuje drugoplasiranom.

8. DISKVALIFIKACIJA IZ KONKURSA
Korišćenje bilo kakve vrste kompjuterskog koda, virusa, ili bilo čega što može ometati, onemogućiti, nanijeti štetu, ili zloupotrijebiti glasanje je zabranjeno. Takvi postupci mogu dovesti do eliminacije učesnika iz daljeg takmičenja i/ili zabranu glasanja onog ko je navedena pravila prekršio. Ukoliko se procijeni ili posumnja da neki od učesnika na bilo koji način fabrikuju glasove (nagle promjene broja glasova, bilo kakve naznake varanja), Organizator zadržava pravo da ih diskvalifikuje iz konkursa i zanemari njihove glasove bez daljeg obrazloženja.

9. PREKID KONKURSA
Konkurs se može prekinuti jedino u slučaju više sile o čemu će učesnici odmah biti obavješteni putem pismenog obaveštenja na Facebook stranici Organizatora.

10. PRAVO IZMJENE OPŠTIH PRAVILA KONKURSA
Organizator zadržava pravo da u bilo koje vrijeme, iz opravdanih razloga, izvrši izmjene ovog Konkursa, uz obavezu da iste, bez odlaganja, objavi na Facebook stranici.

Slični članci

15.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
08.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
08.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
16.
Feb.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
18.
Dec.
Novosti
Vrijeme je da prazničnu magiju upotpunite šopingom za pamćenje!
05.
Dec.
Novosti
Spremite se za potpuno novo šoping iskustvo i veliko Sport Vision otvaranje uz popuste do čak 30%, samo od 7. do 9.12.
30.
Nov.
Novosti
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
17.
Nov.
Novosti
Da li ste već pripremili spisak svojih favorita za najveći šoping godine i Sport Vision Black Week sniženja?
17.
Nov.
Novosti
Kreni u tradicionalnu šoping avanturu i ponesi odlično raspoloženje, jer vas u svim Sport Vision Outlet radnjama čekaju specijalni Black Week popusti!...
01.
Sep.
Novosti
Raspust se uskoro bliži kraju, a uskoro će zazvoniti i prvo zvono u novoj školskoj godini.