PLAĆANJE NA RATE

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

POZOVITE NAS NA : 055/490-400

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

BESPLATNA ISPORUKA

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

CLICK & COLLECT

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru  Pogledaj više

Novosti
27.08.2021.

KIDS DAY OKUPIO NAŠU MALU I VELIKU EKIPU

Kancelarije i prostor ispred kompanije Sport Vision su danas bili nešto drugačiji - ispunjeni dječijim smijehom, grajom i balonima. Riječ je o manifestaciji Kids Day, koja se organizuje za djecu naših zaposlenih.

Ove godine je po drugi put organizovan KIDS DAY na kome se okupilo i družilo oko 80 mališana uzrasta od jedne do dvanaest godina.

Oni su, tokom tročasovnog programa, sa svojim mamama i tatama obišli njihove kancelarije, informisali se oko toga šta njihovi roditelji rade, družili su se sa ostalim mališanima i uživali u posebno osmišljenom zabavnom programu za koji su bili angažovani animatori. Tema za međusobna čavrljanja nije nedostajalo, a sklopljena su i mnoga nova prijateljstva.

Nisu izostali ni baloni, kojima se djeca uvijek obraduju, kao ni posluženje napravljeno specijalno za najmlađe. Najveće oduševljenje među mališanima nastalo je kada su animatori pozvali “male” goste da zaplešu uz zvuke omiljenih dječijih pjesmica.

Na kraju druženja, mališani su svojim kućama ponijeli specijalno napravljene majice sa logotipom manifestacije, omiljene medenjake i puno lijepih utisaka.

KIDS DAY je jedan od mnogih događaja koje Sport Vision organizuje, ali je sasvim sigurno jedan od najdražih događaja koji doprinese da zaposleni i njihove porodice uživaju. Kompanija sa trendom stalnog povećanja broja zaposlenih, nastoji da njeguje korporativno-porodičnu atmosferu, doprinoseći na taj način timskom duhu.

Trenutno nema komentara

Slični članci

10.
Aug.
2022.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika u maloprodajnom objektu u Međugorju.
22.
Jul.
2022.
Novosti
Aktivan odmor – omiljeni termin većine ljudi koji se na bilo koji način bave sportom i ne mogu da zamisle da svoj godišnji odmor provode daleko ...
22.
Dec.
2021.
Novosti
Dočekajte Novu Godinu u kreativnom raspoloženju! Dovoljna vam je razigrana dječija mašta i vješte male ručice koje će da sastave pisamce za Dje...