do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

TOP 6 MODELA NA SNIŽENJU KOJE TREBA DA UGRABITE ODMAH
Novosti
12.08.2021.
Novosti

TOP 6 MODELA NA SNIŽENJU KOJE TREBA DA UGRABITE ODMAH

12.08.2021.

Da li volite da kupujete stvari na sniženju? Da upoređujete cIJene, birate unaprijed modele za sljedeću sezonu ili upotpunjujete garderober ljetnjim stvarima? Ako je odgovor na sva pitanja potvrdan, ovaj tekst „krije“ sjajne modele obuće i odjeće koje definitivno treba da ugrabite odmah.

Dobra vijest je da je u našem online šopu u toku FINALNO SNIŽENJE, pa ove i mnoge druge modele možete naručiti sa dodatnih -20%. Pogledajte naš top 6 izbor!

Nike Air Max Infinity 2 muške patike

Da li znate one modele patika koji su toliko udobni da želite da ih nosite u baš svim varijantama? To je slučaj baš sa Nike Air Max LTD 3 ENGY muškim patikama, koje svojom konstrukcijom i neobičnim dizajnom definitivno privlače pažnju. Savršena kombinacija materijala još jedna je garancija za maksimalni komfor. Obavezno pogledajte cijenu i sve raspoložive veličine ovog modela.

Champion mala crna haljina

Mala crna haljina je vječiti klasik, čak i u sportskom izdanju. Zašto onda ne biste ugrabili ovu Champion haljinu koja je savršen komad za svakodnevna, pa čak i večernja izdanja tokom ljeta i jeseni? Jednostavna je, A kroja i odlično stoji bez obzira na vašu građu.

Diskretan brending i prijatni materijali tu su samo da bi upotpunili kompletan utisak. Dodajte tome činjenicu da je ovaj model na dodatnom sniženju i imate dovoljno dobrih razloga da je naručite sada

Adidas majica za dječake sa printom Mikija Mausa

Dostupna u nekoliko veličina, ova adidas majica sa printom Mikija Mausa sjajan je izbor za dječake. Upadljiva je, a ujedno svedena i atraktivna, pa privlači pažnju kako god da se uklopi. Vaši klinci će je obožavati, a vi ćete uštediti prilikom kupovine.

Champion duks za djevojčice

Osmijeh na licu biće neizostavan na licu vaše djevojčice ukoliko sada naručite ovaj interesantan Nježna ružičasta boja, print zahvaljujući kojem je duks još efektniji i mekan i topao materijal u kojem će uživati dovoljni su razlozi da ga ugrabite baš sada.

 

Nike Sportswear Modern muški duks

Da su klasični muški duksevi uvek traženi odijevni komad uverili smo se mnogo puta do sada. Nismo se iznenadili ni kada je ovaj Nike model muškog duksa postao jedan od najtraženijih u našoj ponudi, još prije nego što se našao na sniženju. Požurite, jer je sa aktuelnim procentom sniženja njegova cijena u našem online shop-u niža za čak 30%, što je prilika koja se ne propušta.


Ellesse Doris ženske patike

Završavamo ovu priču pastelnim tonovima i Ellesse Doris ženskim patikama. Sa savršenom kombinacijom materijala, neutralnih i pastelnih tonova i detaljima koji na glomaznoj konstrukciji samo nadograđuju cjelokupan izgled patike, ovaj model je pravi izbor za djevojke i dame koje vole da nose atipične, ali svakako udobne i atraktivne modele patika. Naručite ih online.

Kompletnu ponudu koja je na sezonskom sniženju možete pronaći na ovom linku. Popusti važe samo do 15. avgusta, ostalo je još malo raspoloživih veličina za atraktivne modele, pa iskoristite ovu priliku da pogledate obuću, odjeću i opremu koja vam je potrebna i naručite na vrijeme.

Sport Vision tim

Slični članci

15.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
08.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
08.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
16.
Feb.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
18.
Dec.
Novosti
Vrijeme je da prazničnu magiju upotpunite šopingom za pamćenje!
05.
Dec.
Novosti
Spremite se za potpuno novo šoping iskustvo i veliko Sport Vision otvaranje uz popuste do čak 30%, samo od 7. do 9.12.
30.
Nov.
Novosti
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
17.
Nov.
Novosti
Da li ste već pripremili spisak svojih favorita za najveći šoping godine i Sport Vision Black Week sniženja?
17.
Nov.
Novosti
Kreni u tradicionalnu šoping avanturu i ponesi odlično raspoloženje, jer vas u svim Sport Vision Outlet radnjama čekaju specijalni Black Week popusti!...
01.
Sep.
Novosti
Raspust se uskoro bliži kraju, a uskoro će zazvoniti i prvo zvono u novoj školskoj godini.