do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

ODRŽANO UNDER ARMOUR TESTIRANJE GRANICA IZDRŽLJIVOSTI U BANJOJ LUCI
Novosti
07.07.2021.
Novosti

ODRŽANO UNDER ARMOUR TESTIRANJE GRANICA IZDRŽLJIVOSTI U BANJOJ LUCI

07.07.2021.

Poput najvećih svjetskih metropola, u nedjelju, 04.07.2021. Banja Luka je po treći put bila domaćin spektakularnog događaja organizovanog u TC Delta Planet – „Train Harder Challenge by Sport Vision & Under Armour“. Organizatori događaja – Under Armour brend i Sport Vision kompanija, još jednom su podstakli najhrabrije Banjalučane da odmjere snage i pokažu svoje granice izdržljivosti.

Kroz cjelokupan program i trening takmičare su bodrili poznati banjalučki treneri: Đorđe i Ksenija Đurić, kao i Aleksandra Aničić, a od preko 40 prijavljenih učesnika, slučajnim izborom, 12 takmičara se borilo za pobjedničku titulu.

Svi takmičari su postavili izuzetno visoke standarde izdržljivosti te finalistima nije bilo lako, ali najbolji među njima koji su uspjeli da prođu kroz tri eliminaciona kruga i savladaju niz preprepreka su:

  1. mjesto: Duška Jeftenić, poklon vaučer u vrijednosti od 350 KM;
  2. mjesto: Nataša Bukvić, poklon vaučer u vrijednosti od 250 KM;
  3. mjesto: Davor Matić, poklon vaučer u vrijednosti od 150 KM.

Učesnici su imali priliku da se upoznaju i sa najnovijom Iso-Chill tehnologijom iz Under Armour kolekcije, koja hladi na dodir i potpuno eliminiše zagrijavanje tijela, kako bi treninzi mogli da traju duže čak i tokom najtoplijih dana. Pored toga, isprobali su i performanse najnovijih Under Armour majica namijenjenih za hard treninge noseći ih tokom cijelog takmičenja.

Kao jedan od najpoznatijih svjetskih brendova kada je riječ o opremi za trening, Under Armour brend je još jednom dokazao da je omiljeni brend onih koji žele da ostvare svoje ciljeve i dovedu svoje tijelo do granica izdržljivosti i top forme. Konstantnim unapređenjem i inovacijama već godinama unazad pruža visokokvalitetnu opremu koja pomaže ljubiteljima treninga i sportistima da budu još jači, bolji i postave nove rekorde.

Under Armour opremu možete pronaći u svim Sport Vision prodavnicama širom BiH, kao i na online shop-u.

Slični članci

29.
Jun.
Novosti
Da li ste spremni da odmjerite snagu i budete dio “Train Harder Challenge by Sport Vision & Under Armour” koji će se održati u Delta Planet c...