do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

NOVO! KUPUJ ONLINE I PLAĆAJ NA RATE!
Novosti
21.04.2021.
Novosti

NOVO! KUPUJ ONLINE I PLAĆAJ NA RATE!

21.04.2021.

Od sada na Sport Vision online prodavnici možete kupovati na rate, bez kamata! Sve narudžbe šaljemo na adresu koju izaberete, sigurno, brzo i bez gotovine!

Online plaćanje je najjednostavniji i najprijatniji način plaćanja, a mi smo dodatni fokus prebacili i na kupovinu na rate koja je svakako izuzetno korisna za naše kupce.

Prilikom svake online porudžbine, nakon što odabere kojom shopping karticom plaća (Unicredit ili Intesa shopping kartice) i potvrdi svoju porudžbinu, online kupcu se otvara poseban prozor u kome treba unijeti podatke o shopping kartici i ukoliko imate tu dozvolu od strane banke, možete izabrati da li želite da plaćate jednokratno ili do 6 mjesečnih rata.

Mehanizam online kupovine funkcioniše tako da svoju narudžbu plaćate jednokratno na ovom prodajnom mjestu, a Vaša banka prema uslovima izdavanja svojih shopping kartica, dijeli iznos narudžbe na rate. 

Kupovina na rate se može kombinovati i sa našim Sport&Bonus programom.

Uživajte u online kupovini!

Slični članci

16.
Apr.
Novosti
Vrijeme je da se pokrenete, jer Sport Vision u saradnji sa Raiffeisen bankom vam je pripremio sjajne pogodnosti koje važe za korisnike Raiffeisen Visa k...