do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Pravila takmičenja #NEOmomenti
Novosti
22.09.2016.
Novosti

Pravila takmičenja #NEOmomenti

22.09.2016.

Organizator konkursa je Sport Vision d.o.o. iz Bijeljine, Pantelinska 79A (Sport Vision). Učešće na konkursu je besplatno i dobrovoljno. Samim učešćem u akciji, smatraće se da je učesnik pročitao i razumio pravila učešća koja su objavljena na Sport Vision Facebook stranici.

PRAVILA KONKURSA

Na Sport Vision Facebook i Instagram stranicama se organizuje konkurs „#NEOmomenti“ u okviru koga će se nagraditi učesnici koji svoje fotografije #NEOmomenata postave na svoj Instagram profil uz #NEOmomenti i taguju SportVisionBiH. U konkursu učestvuju samo fotografije koje su na gore naznačen način postavljene u navedenom roku. Sve fotografije koje su postavljene u drugom periodu, poslate u inbox ili objavljene na bilo koji drugi način, ne mogu da učestvuju u konkursu.

Instagram profil koji  učestvuje u konkursu mora biti otključan za vrijeme trajanja konkursa. Žiri Organizatora bira 2 (dva) najkreativnija i najoriginalnija posta i nagrađuje autore postova NEOadidas patikama. Žiri čine članovi Sport Vision marketing tima. Žiri će prihvatiti samo fotografije koje ispunjavaju uslove konkursa, odnosno koje su u skladu sa zadatom temom i koje poštuju pozitivne vrijednosti koje promoviše Sport Vision. Učesnici ovog konkursa ne mogu biti maloljetna lica, a Organizator zadržava pravo da traži provjeru ispunjenosti ovog uslova i da u skladu sa tim ne dozvoli objavljivanje postavljene fotografije. Na konkursu mogu da učestvuju svi koji:

- su stariji od 18 godina, sa prebivalištem na teritoriji Bosne i Hercegovine;

- su saglasni sa pravilima ovog konkursa;

- pristaju da Organizator prikupljene fotografije koristi kao promotivne materijale bez dodatnih nadoknada učesnicima;

- žele da podijele svoje fotografije na zadatu temu na Sport Vision Instagram stranici;

- potvrđuju Organizatoru da su postavljene fotografije isključivo njihovo autorsko djelo:

- pristaju da Organizator stekne sva imovinska prava intelektualne svojine i da na Organizatora prenesu vršenje svih moralnih prava autora, na sve unesene fotografije, uključujući i izmjene istih i da od istih promotivne materijale bez dodatnih nadoknada autorima;

- pristaju da Organizatoru ostave svoje lične podatke (ime, prezime i e-mail adresu) prvenstveno u svrhu kontaktiranja i objavljivanja imena na Facebook i Instagram stranici Sport Vision ukoliko je učesnik osvojio nagradu ili obavještenja u toku konkursa.

Fond poklona

Broj dobitnika: 2 (dva)

Ukupan fond poklona: 2 (dva)

Mehanizam nagrađivanja

U konkursu mogu da učestvuju punoljetne osobe koje su u naznačenom vremenskom roku postavile fotografije odgovarajuće sadržine na svoj Instagram profil. U konkursu učestvuju samo fotografije koje su na gore naznačen način postavljene od četvrtka, 22.09.2016. godine u 15h do 3.10.2016. u 15h. Sve fotografije koje su postavljene u drugom periodu ne mogu da učestvuju u konkursu. Sve fotografije koje su postavljene na ličnoj Instagram stranici na gore opisan način, a ispunjavaju uslove konkursa, odnosno temu i pravila konkursa, i prethodno su odobrene od strane Žirija Organizatora (poštuju zadatu temu i pozitivne vrijednosti koje promoviše Organizator) biće objavljene u posljednjoj objavi u vidu fotografije na Sport Vision Facebook i Instagram stranici. Od fotografija koje su objavljene, po zadatim pravilima, na Sport Vision Instagram i Facebook stranici, Žiri Organizatora bira i nagrađuje 2 pobjednika. Organizator zadržava pravo da pobjedničku fotografiju koristi u druge marketinške i promotivne svrhe, a sve u vezi sa ovim konkursom i dok traje promocija konkursa. Ukoliko se desi da više učesnika postavi istu fotografiju na način koji je predviđen ovim pravilima, u izbor za nagradu ulaze samo fotografije koje su postavljene najranije tj. prve. Dobitnici nagrada su samo učesnici koji postave fotografije na ličnoj Instagram stranici. Ostale osobe koje su na fotografiji bi trebalo da postave neku drugu fotografiju ukoliko žele da nastave učešće u konkursu, opet u skladu sa ovim pravilima konkursa. Kriterijum po kojem žiri bira najbolju fotografiju je: najkreativniji i najoriginaniji post po mišljenju žirija. Kraj konkursa je 3.10.2016. godine u 15h. Imena pobjednika će biti objavljena na Facebook i Instagram stranici Sport Vision-a, najkasnije 4.10.2016. do 15h.

Preuzimanje poklona

Učesnici koji su stekli pravo na poklone biće pozvani da ostave svoje podatke kako bi im se pokloni i uručili. Imena dobitnika poklona biće objavljena na Sport Vision Instagram i Facebook stranici. Nakon proglašenja dobitnika, dobitnici su dužni da ostave svoje podatke na osnovu kojih će biti identifikovani priikom preuzimanja poklona, u inbox Sport Vision Facebook stranice, kako bi im pokloni bili uručeni ili poslati.

Podaci dobijeni na ovaj način od strane dobitnika poklona neće biti dostupni javnosti i biće iskorišteni isključivo za potrebe dostave/preuzimanja poklona. Dobitnici poklona iz ovog konkursa moraju da se jave putem poruke u inbox Sport Vision Facebook stranice ili putem e-maila, u periodu od sedam (7) dana od proglašenja pobjednika kako bi poklon mogao da im bude dostavljen/uručen. Ukoliko to ne urade u navedenom dodatnom roku smatraće se da su odustali od poklona, a Organizator nije dalje u obavezi da isporuči poklon.

Opšte odredbe:

Sport Vision obavještava sve učesnike na ovom konkursu da isti ima isključivo zabavni karakter, da se učešće ni na koji način i ni pod kojim uslovima, posredno ili neposredno ne naplaćuje, niti je učestvovanje na konkursu uslovljeno bilo kakvim materijalnim davanjem ili činidbom od strane osobe koaj na konkursu učestvuje. Kompanija Facebook ni na koji način nije uključena u pripremu i realizaciju ovog Konkursa, i ne snosi nikakvu odgovornost za njega. Učešćem u ovoj aktivaciji, automatski prihvatate propisane uslove konkursa. Molimo da pažljivo pročitate ova pravila prije nego što uzmete učešće, a prije nego što nastavite, trebalo bi da odštampate ili sačuvate kopiju ovih pravila za svoju arhivu.

Prijavom za učešestvovanje na ovom konkursu smatra se da je svaki učesnik pročitao/la ova pravila, da ih je razumio u cjelosti i dao saglasnost za sljedeće: Kao lice starije od 18 godina, saglasan/a sam sa davanjem mojih ličnih podataka. Takođe sam saglasan/a da je materijal nastao tokom realizacije ovog konkursa (fotografije i zapisi) moje autorsko djelo i da mogu da se koriste na internet stranici koju je postavila kompanija Sport Vision d.o.o. kao i da se koriste u druge marketinške svrhe (Facebook, dr.), a sve u vezi sa ovim konkursom. Obavješten/a sam da se moji lični podaci kao što su adresa stanovanja i kontakt telefon prikupljaju isključivo zbog identifikacije dobitnika poklona. Takođe sam obavješten/a o svom pravu da svoj pristanak na davanje ličnih podataka opozovem, kao i svojim pravima u slučaju nedozvoljene obrade. Pristajem da bude kontaktiran od strane Sport Vision predstavnika u vezi ove akcije. Potvrđujem da sam upoznat sa pravom Sport Visiona da pri realizaciji ove aktivacije ne prihvati ili ukloni sve tekstove, zapise, fotografije i druge materijale koje po svom nahođenju smatra neprihvatljivim, zbog toga što nisu u skladu sa propisima ili nisu u skladu sa pozitivnim vrijednostima koje Sport Vision promoviše (biće uklonjene poruke koje se dovode u vezu sa: nasiljem, stavljanjem maloletnih lica u vezu sa alkoholom, povezivanje alkohola i vožnje, pozivanjem na nasilje, nacionalnu, vjersku, rasnu ili bilo koju drugu vrstu netrpeljivosti i koje nisu u skladu sa internom politikom promovisanja brenda – dovođenje brenda u lošoj konotaciji, itd.). Potvrđujem da Sport Vision ne snosi odgovornost u slučaju zloupotrebe materijala (fotografija, i dr.) kao i da Sport Vision nije odogovaran za štetu koja može nastati usljed (zlo)upotrebe podataka koje ostavljam ovim putem. U slučaju spora, nadležan je Okružni sud u Bijeljini.

 

U Bijeljini, dana 22.09.2016. godine

 

ORGANIZATOR: Sport Vision d.o.o.

Slični članci

15.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
08.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
08.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
16.
Feb.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
18.
Dec.
Novosti
Vrijeme je da prazničnu magiju upotpunite šopingom za pamćenje!
05.
Dec.
Novosti
Spremite se za potpuno novo šoping iskustvo i veliko Sport Vision otvaranje uz popuste do čak 30%, samo od 7. do 9.12.
30.
Nov.
Novosti
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
17.
Nov.
Novosti
Da li ste već pripremili spisak svojih favorita za najveći šoping godine i Sport Vision Black Week sniženja?
17.
Nov.
Novosti
Kreni u tradicionalnu šoping avanturu i ponesi odlično raspoloženje, jer vas u svim Sport Vision Outlet radnjama čekaju specijalni Black Week popusti!...
01.
Sep.
Novosti
Raspust se uskoro bliži kraju, a uskoro će zazvoniti i prvo zvono u novoj školskoj godini.