do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Trčimo sigurno. Startujmo zajedno.
Novosti
14.07.2020.
Novosti

Trčimo sigurno. Startujmo zajedno.

14.07.2020.

Svijet se u prethodnim mjesecima suočavao sa najvećim izazovom do sada. Ta borba traje i nastaviće se do proglašenja kraja pandemije, zbog čega je neophodno da i dalje budemo odgovorni, poštujemo propisane mjere i vodimo računa o zdravlju svih nas.

Tokom prethodnih mjeseci bili primorani da ostanemo kod kuće. S obzirom na to da se stvari još uvijek nisu vratile u normalu, na „prvoj liniji“ i dalje stoje oni koji svoje sate i dane posvećuju pružanju pomoći ljudima kojima je ona najpotrebnija. Iako se nalazimo u trenutku koji je dosta nepovoljan za sport i sportske aktivnosti, dosta sportskih događaja je otkazano, trčanje je nešto što nam još uvijek niko ne može oduzeti. Sve planirane trke, štafete, polumaratoni su otkazani ili pomjereni na virtuelne trke.

Najveći proljećni sportski festival u našoj zemlji - Vivia Run and More Weekend (17-19.7.)  prilagodiće se novim okolnostima i festivalske trke (21k, 10k, 5k) će se održati VIRTUELNO. Sport Vision, kao ponosni partner ovog festivala je podržao odluku organizatora i pružio podršku organizatorima festivala kako bi se sve održalo u skladu sa pravilima koje nalaže trenutna situacija.

Virtuelne trke možete trčati na bilo kojoj lokaciji ili trasi koju vi odaberete (osim na profesionalnim trkačkim stazama na stadionima, jer ovo su ipak ulične trke), u periodu od petka 17.07. od 18h, pa sve do ponedjeljka 20.07. do 22h. Sve učesnike prvog virtuelnog festivala očekuju bogati učesnički paketi (majica za trkače) i finišerske medalje, koje će vam biti proslijeđene odmah po završetku događaja.

Nakon obrađivanja i kontrole vaših dostavljenih rezultata, komisija sastavljena od organizatora i istaknutih sportskih radnika objaviće pobjednike, a specijalne nagrade očekuju prvoplasirane trkače u trkama na 21k, 10k i 5k.

Sve ranije pristigle prijave prema zvaničnom pravilniku organizatora, važeće su za virtuelne trke. Svi učesnici trke obavezni su preuzeti svoj trkački broj sa oficijelnog website-a organizatora www.runandmore.org. Nakon preuzimanja personalizovanog broja sa imenom i prezimenom potrebno je broj odštampati i istaknuti na majici za vrijeme trke.

Osnovni preduslov da biste kao takmičar učestvovali u „Vivia Virtual Run&More Weekend“ festivalu, jeste, da na svoj pametni telefon ili sat instalirate Strava Running aplikaciju za trčanje. Više informacija o načinu rada aplikacije, možete potražiti na linku festivala.

Kako bismo se ipak malo motivisali za trčanje, sami, na našem terenu i našoj stazi, Sport Vision je pripremio zanimljivu aktivaciju, koja nekom može donijeti Nike Renew Run patike. Potražite insta okvir u sljedećim Sport Vision radnjama:

  • Sport Vision SCC – Sarajevo
  • Sport Vision Delta Planet – Banja Luka
  • Sport Vision TC Džananović – Zenica
  • Sport Vision – Doboj
  • Sport Vision Bingo City Center – Tuzla

Fotkaj se u insta okviru. Fotografiju objavi na svom insta profilu uz hashtag #sportvisionbih #trcivirtuelno #runandmoreweekend. U nedjelju, 19.7. ćemo proglasiti (putem random app) jednog pobjednika koji će dobiti Nike Renew Run patike za trčanje.

TRČIMO ZAJEDNO.

Slični članci

09.
Jul.
Novosti
Iskoristi čak do 40% popusta na artikle popularnih svjetskih brendova i budi u korak sa trendovima koji će dominirati ove sezone.
04.
Jul.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
31.
May.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
15.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
08.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
16.
Feb.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
18.
Dec.
Novosti
Vrijeme je da prazničnu magiju upotpunite šopingom za pamćenje!
05.
Dec.
Novosti
Spremite se za potpuno novo šoping iskustvo i veliko Sport Vision otvaranje uz popuste do čak 30%, samo od 7. do 9.12.
30.
Nov.
Novosti
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
17.
Nov.
Novosti
Da li ste već pripremili spisak svojih favorita za najveći šoping godine i Sport Vision Black Week sniženja?