do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

ISTRAJNOST I STRPLJENJE SU BILI KLJUČNI ZA OVE PRVOTIMCE
Novosti
19.05.2020.
Novosti

ISTRAJNOST I STRPLJENJE SU BILI KLJUČNI ZA OVE PRVOTIMCE

19.05.2020.

Ahmetović, Numanovićeva, Sabljica i Jašarević –  u iščekivanju povratka na teren

90-minutni adrenalin na zelenoj podlozi je najljepša igra na svijetu sa razlogom – ne postavlja ograničenja, ne diskriminiše, ne uslovljava. Kriza koja je zahvatila cijeli svijet reflektovala se i na fudbal. Većina sportskih dešavanja je otkazana, pa tako i planirano Evropsko fudbalsko prvenstvo, kao i državna prvenstva. Fanovi najvažnije sporedne stvari na svijetu su razočarani, ali lokalni entuzijazam ne jenjava.  Igrači i dalje održavaju kondiciju u kućnim uslovima i nestrpljivo čekaju trenutak kada će izaći na teren i odmjeriti snage sa svojim fudbalskim protivnicima. U žaru borbe ključni su talenat, agilnost i preciznost.

NIKE PATIKE ZA FUDBAL

NIKE ODJEĆA ZA FUDBAL

Srce na fudbalskom terenu ostavljaju ne samo prvotimci, koji se bore za državne i svjetske titule, nego i mlade nade BH fudbala. Energični, motivisani, željni znanja i  dobrih rezultata. Amar Jašarević i Amar Sabljicapodmladak FK Sarajeva se sa strašću i željom bori za što bolje rezultate na terenu. Prethodni dani, bez treninga i druženja sa saigračima su teško pali svim članovima tima. Jašarević i Sabljica su vrijeme upotpunili tako što su treninge na stadionu zamijenili sa treninzima kod kuće. „Kondiciju smo uspjeli održati i treningom u kućnim uslovima. Treneri i stariji igrači su nam uvijek na raspolaganju, za savjet i sugestiju. Ali, teren i saigrači na stadionu su nezamijenjivi. Timski duh i druženje je ono što nam najviše fali.“ - istakli su mladi igrači FK Sarajeva.

Mersudin Ahmetović, najbolji napadač prvog tima fudbalskog kluba s Koševa, golgeter sa velikim inostranim iskustvom, slobodno vrijeme je iskoristio za učestvovatnje u brojnim akcijama i edukacijama koje pružaju podršku djeci u sportu.

Ahmetović je istakao da u situaciji uzrokovanoj korona virusom često zaboravimo one najmlađe. 

„Ponosan sam na naše dječake koji uspješno obavljaju školske obaveze uprkos svim okolnostima, a koji su napravili i odlične crteže. Zaista nije bilo lako odabrati one najbolje.“ rekao je prvotimac FK Sarajeva i uzor mnogih mladih igrača koji sanjaju o velikim fudbalskim rezultatima. On je dodijelio nagrade najtalentovanijim mladim igračima koji su prijavili svoje likovne radove na konkurs „Kako provodim vrijeme bez škole i treninga“ koji je organizovao klub.

NIKE KOPAČKE ZA FUDBAL

NIKE OPREMA ZA FUDBAL

Azra Numanović, prva djevojka ženske fudbalske bordo ekipe i generalni sekretar ženskog FK Sarajevo, fudbalski sudija i trener. Tokom obustave treninga i prekida takmičenja, Azra je imala pune ruke posla. Posao generalnog sekretara u Upravi ženskog tima iziskuje svakodnevne obaveze oko organizacije aktivnosti tima i raznik administrativnih poslova. Dodatne obaveze je nisu spriječile da pronađe vrijeme za trening u kućnim uslovima, kako bi održala kondiciju i bila spremna za brz povratak na teren. „Najtrofejniji ženski fudbalski klub u Bosni i Hercegovini i dalje održava pozitivan timski duh. Djevojke su stalno u kontaktu i raduju se novom povratku na teren. Tokom pauze od treninga, interesovanje su pronašle u različitim aktivnostima, treninzima i zanimacijama koje realizuju u kućnim uslovima.“ – istakla je Azra.

#nike #playfortheworld

Slični članci

15.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
08.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
08.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
16.
Feb.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
18.
Dec.
Novosti
Vrijeme je da prazničnu magiju upotpunite šopingom za pamćenje!
05.
Dec.
Novosti
Spremite se za potpuno novo šoping iskustvo i veliko Sport Vision otvaranje uz popuste do čak 30%, samo od 7. do 9.12.
30.
Nov.
Novosti
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
17.
Nov.
Novosti
Da li ste već pripremili spisak svojih favorita za najveći šoping godine i Sport Vision Black Week sniženja?
17.
Nov.
Novosti
Kreni u tradicionalnu šoping avanturu i ponesi odlično raspoloženje, jer vas u svim Sport Vision Outlet radnjama čekaju specijalni Black Week popusti!...
01.
Sep.
Novosti
Raspust se uskoro bliži kraju, a uskoro će zazvoniti i prvo zvono u novoj školskoj godini.