do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

BANJALUČANI PREUZELI KONTROLU NAD IGROM UZ ADIDAS PREDATOR MUTATOR KOPAČKE
Novosti
05.03.2020.
Novosti

BANJALUČANI PREUZELI KONTROLU NAD IGROM UZ ADIDAS PREDATOR MUTATOR KOPAČKE

05.03.2020.

 

Sport Vision je u četvrtak, 27.02. u saradnji sa adidas kompanijom organizovao takmičenje u TC „Delta Planet“ na kojem su samo najspretniji imali priliku da testiraju svoje fudbalske vještine i preuzmu kontrolu uz najnovije adidas Predator kopačke.

Najsavremeniji model iz Predator kolekcije poseduje inovativnu DEMONSKIN tehnologiju koja igračima omogućava najsnažniji šut i demonsku brzinu.

adidas testiranju prisustvovalo je preko 50 prijavljenih učesnika, a 20 odabranih takmičara odmjerilo je svoje fudbalske sposobnosti i tehnike na specijalno pripremljenom terenu. Banjalučani su još jednom pokazali borbeni duh i istrajnost, kao i zainteresovanost za revolucionarne performanse Predator kopački.

Svi učesnici nagrađeni su poklon paketima, a za pobjednike smo pripremili posebno vrijedne nagrade iz najnovije adidas Predator kolekcije:

Osim toga, oni koji su isprobali kopačke imali su mogućnost i da učestvuju u Instagram aktivaciji tako što su na Instagramu objavili fotografiju sa posebno kreiranim Mutator efektom uz hashtag (#) #adidasmutator #predatorbih, a najkreativnijeg učesnika, Ostoju Šaula, nagradili smo specijalnim paketom.

Samom takmičenju prisustvovao je i licencirani adidas trener i brand couch – Sava Jaćović, koji je svim zainteresovanim prenio važne informacije o najnovijoj tehnologiji od koje su izrađene adidas Predator kopačke i prednostima koje one nude.

Ukoliko si i ti spreman da se usudiš da kontrolišeš igru uz najnovije Predator kopačke baš kao što su Paul Pogba, Dele Alli i Mesut Özil, nabavi svoj par u odabranim Sport Vision radnjama ili u Sport Vision online prodaji.