do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru  Pogledaj više

Novosti
09.06.2016.

EURO 2016 u Mostaru

Sport Vision i adidas su u saradnji sa Mepas Mall centrom organizovali fudbalski spektakl na platou ispred Mepas Mall centra u Mostaru. Za sve ljubitelje fudbala pripremili smo pravi tematski fudbalski event. Motiv je bio dan prije početka Evropskog prvenstva u fudbalu u Francuskoj, u srijedu 08. juna 2016. godine u poslijepodnevnim satima, od 19h do 21h, organizovati vrhunski fudbalski event na temu EURA. Posjetioci su imali priliku da vide fudbalske akrobacije, brake dance, gastro korner, mini takmičenja na kojima su najbolji imali priliku da osvoje službene lopte Evropskog fudbalskog prvenstva, promo poklon pakete, kao i uživati u akrobacijama profesionalnih freestyle virtuoza.

Za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu pripremili smo posebna iznenađenje.

Posjetitelji su imali priliku takmičiti se u partijama malog fudbala, izvoditi slobodne udarce na gol. Za sve posjetioce koji su se okušali u turniru i izvođenju slobodnih udaraca osigurali smo brojne nagrade. Najbolji su imali priliku osvojiti službene adidas lopte Evropskog fudbalskog prvenstva – Beau Jeu. Ljubitelji fudbala su iskoristili jedinstvenu priliku za osvajanje trenutno najpopularnije lopte na svijetu putem online takmičenja. Svi učesnici nagradne igre su morali tačno odgovoriti na pitanje - „Koji naziv nosi službena adidas lopta Evropskog nogometnog prvenstva 2016?“. Prije početka događaja, 8. juna u 11h, je izabran pobjednik kome je lopta uručena nakon sportskog dijela takmičenja u poslijepodnevnim satima.

Pored navedenih aktivnosti, Sport Vision i adidas su učestvovali u organizaciji adidas sportske modne revije na kojoj su 10 fudbalerki iz klubova iz Mostara i Širokog Brijega izvele fudbalske akrobacija i prezentovale najnoviju adidas kolekciji za proljeće/ljeto 2016. godine.

Proslavili smo početak Evropskog fudbalskog prvenstva na pravi način! Na platou ispred Mepas Mall centra u Mostaru posjetioci svih uzrasta – od najmlađih do najstarijih – su imali priliku pronaći zabavu. Uz bogat sadržaja, na raspolaganju je bilo i mnoštvo slatkih zalogaja i ledenih osvježenja.

Euforija Evropskog fudbalskog prvenstva zahvatila je i Hercegovinu!

Trenutno nema komentara

Slični članci

04.
Feb.
2023.
Novosti
SPORT VISION raspisuje konkurs za prijem radnika u maloprodajnom objektu u Mostaru.
13.
Dec.
2022.
Novosti
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
24.
Nov.
2022.
Novosti
Muške helanke ili kako ih popularno nazivaju meggings (male leggings) privlače veliku pažnju u svijetu mode.