DVA NAČINA PLAĆANJA

pouzećem i platnim karticama

BESPLATNA ISPORUKA

za sve porudžbine na teritoriji BiH.

POZOVITE NAS NA : 055/490-400

   

Novosti
25.10.2019.

VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI

Kompanija Sport Vision u okviru projekta "Vizija zdrave budućnosti" obnovila je fiskulturnu salu u osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Bijeljini.

Sport Vision kompanija kao lider sportske maloprodaje, pokrenula je društveno odgovoran projekat "Vizija zdrave budućnosti", sa idejom da omogući bolje uslove za sprovođenje fizičkih aktivnosti u osnovnim školama i obezbjedi mladima kvalitetno i sigurno mjesto za razvoj, igru i odrastanje.

Prva faza projekta jeste pomoć u obnovi sala za fizičko vaspitanje i kulturu u osnovnim školama. Po preporuci Ministarstva kulture i prosvjete Republike Srpske  "Nove sale za vježbače male" dobiće škole sa dotrajalom infrastrukturom, kao i one koje imaju najveći broj učenika. Prva u nizu obnovljenih sala nalazi se u OŠ "Vuk Karadžić" u Bijeljini, a za učenike su stvoreni bolji uslovi za aktivno i neometano bavljenje sportom tokom čitave školske godine.

Konferenciji za medije u sali, prisustvovali su predstavnici Ministarstva prosvjete i kulture, direktor marketinga kompanije Sport Vision, Mladen Lakić i direktor škole, Predrag Račanović.

- Svjesni uloge koju imamo kao jedna od najvećih kompanija u Bijeljini i odgovornosti koju takva reputacija nosi, uspjeh Sport Vision-a ne mjerimo samo putem pozitivnih poslovnih rezultata, nego i pozitivnim uticajem na društvo u cjelini. Naša uloga je da stvorimo viziju zdrave budućnosti za ovaj grad i upravo projekat renoviranja školske sale u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ je korak ka tome.“ – istakao je Mladen Lakić, direktor marketinga kompanije Sport Vision.

Nakon kratkog obraćanja, đaci škole su imali  priliku da učestvuju u sportskim igrama a najbolji su tim povodom osvojili medalje.

Kompanija Sport Vision se nada da će ovim projektom doprinijeti jačanju konkurencije u oblasti društevno odgovornog poslovanja i podstaći druge kompanije da se uključe u slične projekte koji će obezbjediti bolje uslove za zdraviju budućnost naše omladine.

Kompanija Sport Vision se nada da će ovim projektom doprinijeti jačanju konkurencije u oblasti društveno odgovornog poslovanja i podstaći druge kompanije da se uključe u slične projekte koji će obezbijediti bolje uslove za zdraviju budućnost naše omladine.

 

Fotografije sa ceremonije renovirane fiskulturne sale, pogledajte u galeriji ispod teksta.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

15.
Sep.
2020.
Novosti
Započinjemo jesenju sezonu, sa novim Champion i Ellesse kombinacijama, koje možete nositi i u dnevnim i u večernjim varijantama. Uz kombinacije ova dva brend...
13.
Aug.
2020.
Novosti
„You Can’t Stop Us“ kampanja je koja će definitivno obilježiti 2020. godinu. Pogledajte zašto je baš ona oduševila cij...
06.
Aug.
2020.
Novosti
Kompanija Sport Vision uvijek je kroz dinamične strategije brzo reagovala na tržišne zahtjeve te imala profesionalni odnos prema potrošači...
string(0) ""
string(0) ""