do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru  Pogledaj više

Novosti
25.10.2019.

VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI

Kompanija Sport Vision u okviru projekta "Vizija zdrave budućnosti" obnovila je fiskulturnu salu u osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Bijeljini.

Sport Vision kompanija kao lider sportske maloprodaje, pokrenula je društveno odgovoran projekat "Vizija zdrave budućnosti", sa idejom da omogući bolje uslove za sprovođenje fizičkih aktivnosti u osnovnim školama i obezbjedi mladima kvalitetno i sigurno mjesto za razvoj, igru i odrastanje.

Prva faza projekta jeste pomoć u obnovi sala za fizičko vaspitanje i kulturu u osnovnim školama. Po preporuci Ministarstva kulture i prosvjete Republike Srpske  "Nove sale za vježbače male" dobiće škole sa dotrajalom infrastrukturom, kao i one koje imaju najveći broj učenika. Prva u nizu obnovljenih sala nalazi se u OŠ "Vuk Karadžić" u Bijeljini, a za učenike su stvoreni bolji uslovi za aktivno i neometano bavljenje sportom tokom čitave školske godine.

Konferenciji za medije u sali, prisustvovali su predstavnici Ministarstva prosvjete i kulture, direktor marketinga kompanije Sport Vision, Mladen Lakić i direktor škole, Predrag Račanović.

- Svjesni uloge koju imamo kao jedna od najvećih kompanija u Bijeljini i odgovornosti koju takva reputacija nosi, uspjeh Sport Vision-a ne mjerimo samo putem pozitivnih poslovnih rezultata, nego i pozitivnim uticajem na društvo u cjelini. Naša uloga je da stvorimo viziju zdrave budućnosti za ovaj grad i upravo projekat renoviranja školske sale u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ je korak ka tome.“ – istakao je Mladen Lakić, direktor marketinga kompanije Sport Vision.

Nakon kratkog obraćanja, đaci škole su imali  priliku da učestvuju u sportskim igrama a najbolji su tim povodom osvojili medalje.

Kompanija Sport Vision se nada da će ovim projektom doprinijeti jačanju konkurencije u oblasti društevno odgovornog poslovanja i podstaći druge kompanije da se uključe u slične projekte koji će obezbjediti bolje uslove za zdraviju budućnost naše omladine.

Kompanija Sport Vision se nada da će ovim projektom doprinijeti jačanju konkurencije u oblasti društveno odgovornog poslovanja i podstaći druge kompanije da se uključe u slične projekte koji će obezbijediti bolje uslove za zdraviju budućnost naše omladine.

 

Fotografije sa ceremonije renovirane fiskulturne sale, pogledajte u galeriji ispod teksta.

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

13.
Dec.
2022.
Novosti
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
24.
Nov.
2022.
Novosti
Muške helanke ili kako ih popularno nazivaju meggings (male leggings) privlače veliku pažnju u svijetu mode.
28.
Oct.
2022.
Novosti
Jesen je idealno vrijeme za nove outdoor avanture,  a ove godine vrijeme je da se i vi otisnete na jednu od njih.