do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI
Novosti
25.10.2019.
Novosti

VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI

25.10.2019.

Kompanija Sport Vision u okviru projekta "Vizija zdrave budućnosti" obnovila je fiskulturnu salu u osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Bijeljini.

Sport Vision kompanija kao lider sportske maloprodaje, pokrenula je društveno odgovoran projekat "Vizija zdrave budućnosti", sa idejom da omogući bolje uslove za sprovođenje fizičkih aktivnosti u osnovnim školama i obezbjedi mladima kvalitetno i sigurno mjesto za razvoj, igru i odrastanje.

Prva faza projekta jeste pomoć u obnovi sala za fizičko vaspitanje i kulturu u osnovnim školama. Po preporuci Ministarstva kulture i prosvjete Republike Srpske  "Nove sale za vježbače male" dobiće škole sa dotrajalom infrastrukturom, kao i one koje imaju najveći broj učenika. Prva u nizu obnovljenih sala nalazi se u OŠ "Vuk Karadžić" u Bijeljini, a za učenike su stvoreni bolji uslovi za aktivno i neometano bavljenje sportom tokom čitave školske godine.

Konferenciji za medije u sali, prisustvovali su predstavnici Ministarstva prosvjete i kulture, direktor marketinga kompanije Sport Vision, Mladen Lakić i direktor škole, Predrag Račanović.

- Svjesni uloge koju imamo kao jedna od najvećih kompanija u Bijeljini i odgovornosti koju takva reputacija nosi, uspjeh Sport Vision-a ne mjerimo samo putem pozitivnih poslovnih rezultata, nego i pozitivnim uticajem na društvo u cjelini. Naša uloga je da stvorimo viziju zdrave budućnosti za ovaj grad i upravo projekat renoviranja školske sale u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ je korak ka tome.“ – istakao je Mladen Lakić, direktor marketinga kompanije Sport Vision.

Nakon kratkog obraćanja, đaci škole su imali  priliku da učestvuju u sportskim igrama a najbolji su tim povodom osvojili medalje.

Kompanija Sport Vision se nada da će ovim projektom doprinijeti jačanju konkurencije u oblasti društevno odgovornog poslovanja i podstaći druge kompanije da se uključe u slične projekte koji će obezbjediti bolje uslove za zdraviju budućnost naše omladine.

Kompanija Sport Vision se nada da će ovim projektom doprinijeti jačanju konkurencije u oblasti društveno odgovornog poslovanja i podstaći druge kompanije da se uključe u slične projekte koji će obezbijediti bolje uslove za zdraviju budućnost naše omladine.

 

Fotografije sa ceremonije renovirane fiskulturne sale, pogledajte u galeriji ispod teksta.

 

Slični članci

15.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
08.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
08.
Apr.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
16.
Feb.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika!
18.
Dec.
Novosti
Vrijeme je da prazničnu magiju upotpunite šopingom za pamćenje!
05.
Dec.
Novosti
Spremite se za potpuno novo šoping iskustvo i veliko Sport Vision otvaranje uz popuste do čak 30%, samo od 7. do 9.12.
30.
Nov.
Novosti
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
17.
Nov.
Novosti
Da li ste već pripremili spisak svojih favorita za najveći šoping godine i Sport Vision Black Week sniženja?
17.
Nov.
Novosti
Kreni u tradicionalnu šoping avanturu i ponesi odlično raspoloženje, jer vas u svim Sport Vision Outlet radnjama čekaju specijalni Black Week popusti!...
01.
Sep.
Novosti
Raspust se uskoro bliži kraju, a uskoro će zazvoniti i prvo zvono u novoj školskoj godini.