do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

ADIDAS TRKAČKI DUEL – FEEL THE BOOST
Novosti
09.08.2019.
Novosti

ADIDAS TRKAČKI DUEL – FEEL THE BOOST

09.08.2019.

Ove sezone adidas je sa ponosom predstavio nove palete boja za Ultraboost 19 patike za trčanje, pozivajući potrošače širom svijeta da „osjete Boost” i ponovo se zaljube u osjećaj koji samo ova tehnologija pruža.

Kako bi svi ljubitelji trčanja mogli da osjete prednosti ovog revolucionarnog modela inspirisanog i redizajniranog za novu eru trčanja i fitnesa organizujemo trkački duel koji će se održati na platou ispred TC Delta u Banjaluci 15.08.2019. godine od 19:30h.

Prijavljeni takmičari će imati zadatak da što brže istrče 2km na trakama za trčanje, pri čemu će im konkurenciju praviti još dva takmičara koja će uporedo trčati. Sve učesnike očekuju majice i vaučer sa 20% popusta na narednu kupovinu, a takmičenje će se održati u muškoj i ženskoj kategoriji.

Ovo je idealna prilika da lično testirate najnovije adidas Ultrboost19 patike za trčanje i zato se prijavite u inbox Sport Vision BiH Facebook stranice tako što ćete poslati vaše ime, prezime i broj telefona. Ovaj put se mogu prijaviti svi koji imaju preko 16 godina i to do 15.08. do 14h.

Naravno, za najbrže pripremili smo i vrijedne nagrade i to najnovije adidas Ultraboost 19 patike za prvoplasiranog, majicu i patike za trčanje za drugoplasiranog, kao i majicu za trčanje za trećeplasiranog takmičara.  

Pored toga, svi takmičari, a i posmatrači moći će da se informišu o najnovijoj tehnologiji od koje su izrađene adidas Ultraboost19 patike za trčanje i prednostima koje nam one nude i to od strane licenciranog adidas trenera i brand couch-a Save Jaćovića.

Od samog lansiranja Boost postavlja standarde za komfor i dizajn i omogućava sportistima iz različitih kategorija da ostvaruju vrhunske rezultate, te smo sigurni da nećete propustiti priliku da ga lično testirate.

Vidimo se 15.08. od 19:30 ispred TC Delta.