do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru  Pogledaj više

30.08.2016.

REEBOK ZPUMP FUSION 2.5 - PATIKA PO MJERI SVAKOG TRKAČAZa trkače koji žele patiku koja besprijekorno prijanja i prilagođava se stopalu, pruža nevjerovatnu udobnost i vrhunske performanse, Reebok je kreirao patiku za trkačke izazove - ZPUMP Fusion 2.5. Zahvaljujući revolucionarnoj Pump tehnologiji, ZPUMP Fusion 2.5 se oblikuje prema vašem stopalu i predstavljaju idealan model za najrazličitije uslove trčanja, bilo da je vaša dnevna rutina minimum 5 km na stazi, traci ili trci.

Ovaj stilizovani model omogućava energično trčanje i vrhunske rezultate, a za razliku od tradicionalnih patika za trčanje u čijoj proizvodnji se koristi preko 40 zasebnih dijelova, ZPUMP Fusion 2.5 se sastoji od samo tri ključna elementa, bez komponenti koje ograničavaju pokrete stopala.

Pump tehnologija – revolucionarna komora ispunjena vazduhom koja je lagana i mijenja se prilikom pumpanja vazduha, obavija svako stopalo, kreirajući oblik koji odgovara svakom stopalu individualno, fiksira ga i pruža maksimalnu pokretljivost. Više o tome kako Pump tehnologija funkcioniše možete pogledati ovdje:

 

PowerFrame – pomaže da vazdušna komora bude što bliže stopalu, prilagođavajući mu se na jedinstven način.

Karbonizovana pjena – Karbonizovani središnji đon obezbjeđuje osjećaj lakoće i udobnost pri svakom koraku.

ZPUMP Fusion 2.5 je dostupan u Bijeljini, Banja Luci, Doboju, Mostaru, Prijedoru i Vitezu po cijeni od 235,00 KM. Modele potražite OVDJE

 

Trenutno nema komentara