do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Pretraži sajt
WARRIOR
WARRIOR
WARRIOR
WARRIOR
WARRIOR
WARRIOR
WARRIOR
WARRIOR
WARRIOR
WARRIOR
WARRIOR
WARRIOR
Šifra artikla: GU0677

WARRIOR

Šifra artikla: GU0677
adidas WARRIOR je muški šorts za trening koji će biti vas glavni partner u obaranju ličnih rekorda. Opušten kroj se prilagođava vašim pokretima i time obezbjeđuje potpunu slobodu i podršku tokom treninga. Elastični pojas osigurava da šorts ostane na svom mjestu bez obzira na intenzitet aktivnosti. Brzosušeća AEROREADY tehnologija će vam pomoći da ostanete suvi i fokusirani i tokom najzahtevnijih izazova. Izrađen je od Primeblue recikliranih materijala visokih performansi, kao dio adidasove inicijative za okončanje plastičnog otpada na zemlji. Postanite dio adidas tima uz WARRIOR muški šorts za trening..

U sklopu EcoVision projekta za vas izdvajamo eco-friendly modele poznatih brendova izrađene od recikliranih, veganskih, biorazgradivih i drugih materijala koji doprinose zaštiti i očuvanju životne sredine.

Veličine EU
Veličine
Veličine CM
Morate biti verifikovan korisnik kako biste vidjeli cijenu proizvoda!
Sačuvajte u listi želja

adidas WARRIOR je muški šorts za trening koji će biti vas glavni partner u obaranju ličnih rekorda. Opušten kroj se prilagođava vašim pokretima i time obezbjeđuje potpunu slobodu i podršku tokom treninga. Elastični pojas osigurava da šorts ostane na svom mjestu bez obzira na intenzitet aktivnosti. Brzosušeća AEROREADY tehnologija će vam pomoći da ostanete suvi i fokusirani i tokom najzahtevnijih izazova. Izrađen je od Primeblue recikliranih materijala visokih performansi, kao dio adidasove inicijative za okončanje plastičnog otpada na zemlji. Postanite dio adidas tima uz WARRIOR muški šorts za trening.

Specifikacija:

  • Muški šorts – trening
  • Standardan kroj
  • Elastični pojas sa podesivim učkurom
  • Bočni džepovi sa rajsferšlusom
  • AEROREADY tehnologija
  • Badge of Sport logo
  • Sastav: 100% reciklirani poliester
  • Boja: crna – Black
Trenutno nema komentara
WARRIOR
Šorc
WARRIOR