do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Pretraži sajt
Nike Air Zoom Pegasus 38
Nike Air Zoom Pegasus 38
Nike Air Zoom Pegasus 38
Nike Air Zoom Pegasus 38
Nike Air Zoom Pegasus 38
Nike Air Zoom Pegasus 38
Nike Air Zoom Pegasus 38
Nike Air Zoom Pegasus 38
Nike Air Zoom Pegasus 38
Nike Air Zoom Pegasus 38
Šifra artikla: CW7358-700
Nike

Nike Air Zoom Pegasus 38

Šifra artikla: CW7358-700
Nike Air Zoom Pegasus 38 su ženske patike za trčanje dizajnirane da pruže visoku responzivnost i podršku na stazi. Najnovija verzija čuvenog Pegasus modela zadržava najbolje karakteristike svojih prethodnika, stavljajući akcenat na poboljšano i unapređeno gornjište. Prednji dio je znatno proširen, što znači više prostora i slobode na prstima. Mrežasti materijal je lak i prozračan, pruža osjećaj plišastog komfora i prati prirodno kretanje stopala. Ono što je isto kod ove verzije jeste Nike React pjena u srednjem đonu, koja je lagana, elastična i veoma izdržljiva. Više pjene znači bolju amortizaciju, dok veća Zoom Air jedinica pruža više odzivnosti prilikom svakog koraka. Jezičak je komforno obložen pjenom, a sistem pertlanja je prilagođen za potpuno “zaključavanje” stopala.Gumeni đon je sačinjen od približno 9% Nike Grind recikliranog materijala. Ne mjerite vrijeme, ni kilometre, već uživajte u neprocenjivom osjećaju zadovoljstva dok trčite u Nike Air Zoom Pegasus 38 patikama. .

Napunite korpu do iznosa od 129,00KM ili preko, i ostvarite dodatnih 5% popusta na SAV asortiman, čak i na već sniženo do 50%! Ponuda traje samo 48h, a cjelokupnu ponudu možete pogledati ovdje.

 

289,00 BAM
202,30 BAM
161,84 BAM
Ušteda: 127,16 BAM
Obavijesti me o sniženju
Odredite veličinu
Veličine EU
Veličine
Veličine CM
  • 6.5 37.5 23.5
  • 7 38 24
Izaberite količinu: 1 PAA
2
1
Potrebno je odabrati željenu veličinu
Sačuvajte u listi želja
Sačuvajte u listi želja

Nike Air Zoom Pegasus 38 su ženske patike za trčanje dizajnirane da pruže visoku responzivnost i podršku na stazi. Najnovija verzija čuvenog Pegasus modela zadržava najbolje karakteristike svojih prethodnika, stavljajući akcenat na poboljšano i unapređeno gornjište. Prednji dio je znatno proširen, što znači više prostora i slobode na prstima. Mrežasti materijal je lak i prozračan, pruža osjećaj plišastog komfora i prati prirodno kretanje stopala. Ono što je isto kod ove verzije jeste Nike React pjena u srednjem đonu, koja je lagana, elastična i veoma izdržljiva. Više pjene znači bolju amortizaciju, dok veća Zoom Air jedinica pruža više odzivnosti prilikom svakog koraka. Jezičak je komforno obložen pjenom, a sistem pertlanja je prilagođen za potpuno “zaključavanje” stopala.Gumeni đon je sačinjen od približno 9% Nike Grind recikliranog materijala. Ne mjerite vrijeme, ni kilometre, već uživajte u neprocenjivom osjećaju zadovoljstva dok trčite u Nike Air Zoom Pegasus 38 patikama. 

Specifikacija:  

  • Ženske patike za trčanje 
  • Model sa širokim dijelom na prstima 
  • Gornjište: tekstil 
  • Nike React srednji đon 
  • Zoom Air jedinica za responzivnost 
  • Jezičak od pjene 
  • Đon od gume 
Karakteristika Vrijednost
Sastav 0.0% Leather; 19.0% Synthetic; 81.0% Textile; 0.0% Other
Kategorija Patike
kategorije Obuća
Pol Za žene
Namjena Trčanje
Brend Nike
Uzrast Za odrasle
Trenutno nema komentara
Nike Air Zoom Pegasus 38
Patike
Nike Air Zoom Pegasus 38