do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Pretraži sajt
adidas Hoops Mid 2.0
adidas Hoops Mid 2.0
adidas Hoops Mid 2.0
adidas Hoops Mid 2.0
adidas Hoops Mid 2.0
adidas Hoops Mid 2.0
adidas Hoops Mid 2.0
adidas Hoops Mid 2.0
adidas Hoops Mid 2.0
adidas Hoops Mid 2.0
Šifra artikla: B75743
adidas

adidas Hoops Mid 2.0

Šifra artikla: B75743
Šifra proizvođača: BSY87
Ove dječije patike inspirisane košarkom imaju gornjište od sintetičke brušene kože, što im obezbjeđuje dugotrajnost. Postava od tkanine štiti od lakog habanja dok su na nogama neumornih mališana. Tri pruge i gumeni đon daju patikama izgled klasičnih patika za košarku..
Odredite veličinu
Veličine EU
Veličine
Veličine CM
Morate biti verifikovan korisnik kako biste vidjeli cijenu proizvoda!
Sačuvajte u listi želja

Ove dječije patike inspirisane košarkom imaju gornjište od sintetičke brušene kože, što im obezbjeđuje dugotrajnost. Postava od tkanine štiti od lakog habanja dok su na nogama neumornih mališana. Tri pruge i gumeni đon daju patikama izgled klasičnih patika za košarku.

Specifikacija:
  • Dječije patike
  • Gumeni đon
  • Ikonične adidas tri pruge

  • Karakteristika Vrijednost
    Sastav Synthetic,Textile Textile Textile Rubber
    Kategorija Patike
    kategorije Obuća
    Pol Za djecu
    Namjena Lifestyle
    Brend adidas
    Uzrast Za djecu
    Kolekcija Sportswear

    adidas

    Priča o adidasu počela je u malom gradu u Bavarskoj, Njemačka. Adi Dassler registrovao je 1924. kompaniju Gebruder Dassler Schuhfabrik i započeo svoju misiju koja je imala za cilj da obezbjedi sportistima najbolju moguću opremu. Zlatne medalje u Amsterdamu (1928, Lina Radke) i Berlinu (1936, Džesi Ovens) su prve nagrade i prekretnice - i samo početak priče. Slijede dugogodišnji uspjesi, razvoj brenda i pozicioniranje na tržištima širom svijeta. adidas je danas jedan od vodećih svjetskih brendova sportske opreme.

    Proizvodne i marketinške inicijative primarno su fokusirane na ključne globalne sportske kategorije i na tržiste sportskog životnog stila. Stav brenda „all in" u osnovi je svih inicijativa i predstavlja jačanje spone sa potrošačima. Uz širok, ali selektivan pristup distribuciji i strategiji formiranja cijena, adidas se jasno pozicionirao kao vrhunski brand na svim tržištima, nudeći široku paletu proizvoda koji su podijeljeni u nekoliko kategorija.

    adidas Sport Performance dio je kolekcije koji je u potpunosti fokusiran na sportiste koji zahtjevaju performanse na prvom mjestu, a stil na drugom. Svaki sport je važan, međutim osnovne kategorije su trčanje, fudbal, košarka i trening.

    Trenutno nema komentara
    adidas Hoops Mid 2.0
    Patike
    adidas Hoops Mid 2.0