do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

ONI SU TESTIRALI NOVU NIKE INOVACIJU – PEGASUS 36
Trčanje
03.09.2019.
Trčanje

ONI SU TESTIRALI NOVU NIKE INOVACIJU – PEGASUS 36

03.09.2019.

Amina Kajtaz, bh. plivačica i reprezentativka Bosne i Hercegovine, iskoristila je ljetni period za odmor od napornih treninga, ali ih nije isključila iz svoje svakodnevnice. Ostati u dobroj formi tokom ljeta je „must have“ za sve profesionalne sportiste, pa tako i za Aminu. Kondicioni treninzi su sastavni dio priprema za takmičenja, koji u većini slučajeva obuhvataju i trčanje. Amina je imala priliku da među prvima proba i testira novi Nike Air Zoom Pegasus 36 model.

„Već pri istrčavanju prvih nekoliko stotina metara, osjeti se razlika“ – istakla je Amina. Sigurnost i prozračnost stopala tokom trčanja su zasluga dodatnog ojačanja koje je implementirano u najnoviji model Pegasus franšize.

„Noga je izuzetno stabilna pri dodiru sa podlogom i ne proklizava bez obzira na podlogu“  - iskustvo je koje prenosi Amina.

Miran Stambol, trail runner i rekreativac – kome je, poslije porodice, trčanje jedna od većih ljubavi, testirao je model na prilično neravnom terenu i uvjerio se u inovacije i poboljšanja koja su urađena na novom Pegasus nasljedniku.

„Veoma upečatljiva boja, koju na stazi ne možeš da ne primjetiš, na prvi pogled već izdvaja ovaj Nike model od svih prethodnih modela. Materijal od koga je gornji dio patike napravljen je tanji, svijetao i veoma lagano prianja,  ali snažno fiksira stopalo i lakše se postiže ubrzanje“.

Nove Nike Air Zoom Pegasus 36 potraži u Sport Vision radnjama ili online i testiraj i ti Pegasus inovaciju.

Slični članci

11.
Sep.
Trčanje
Nike Air Zoom Pegasus 35 za muškarce i žene potraži u odabranim Sport Vision prodavnicama ili online.
23.
Nov.
Trčanje
Nike Air Zoom Pegasus 34 Shield u Sport Vision multibrend radnjama i online.