do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

U BANJALUCI ORGANIZOVAN PRVI ADIDAS TRKAČKI DUEL – FEEL THE BOOST
Trčanje
20.08.2019.
Trčanje

U BANJALUCI ORGANIZOVAN PRVI ADIDAS TRKAČKI DUEL – FEEL THE BOOST

20.08.2019.

U četvrtak, 15.8.2019. sa početkom od 19:30h na platou ispred TC Delta, svi ljubitelji trčanja imali su priliku da osjete prednosti revolucionarnog adidas Ultraboost19 modela inspirisanog i redizajniranog za novu eru trčanja.

Prijavljeni takmičari su imati zadatak da što brže istrče 2km na trakama za trčanje, pri čemu su im konkurenciju pravila još dva takmičara koja su uporedo trčala. Takmičenje je bilo podijeljeno na mušku i žensku kategoriju. Svi učesnici su osvojili majice i vaučer sa 20% popusta na narednu kupovinu.

Na samom testiranju prisustvovao je i adidas brand couch – Sava Jaćović, koji je trkačima i svim zainteresovanim prenio važne informacije o najnovijoj tehnologiji od koje su izrađene adidas Ultraboost19 patike za trčanje i najnovijim inovacijama u ovom sportu.

Po troje najbržih u obje kategorije osvojili su vrijedne adidas nagrade i to najnovije adidas Ultraboost patike za prvoplasiranog, majica i šorc za drugoplasirane, kao i majica za trčanje za trećeplasirane takmičare.

Pobjednici u ženskoj kategoriji:

  1. Dragana Kelečević
  2. Kristina Podvorac
  3. Sanda Skenderija

Pobjednici u muškoj kategoriji:

  1. Davor Vidović
  2. Srđan Samardžić
  3. Ostoja Šaula

Od samog lansiranja Boost postavlja standarde za komfor i dizajn i omogućava sportistima iz različitih kategorija da ostvaruju vrhunske rezultate. Ultraboost19 model možete testirati i nabaviti u Sport Vision radnjama u Banjaluci (TC Delta) ili Sarajevu (Ferhadija), kao i u online shopu.

Slični članci

19.
Mar.
Trčanje
adidas sa ponosom predstavlja nove UltraBOOST modele koje su globalno poznati po svom vrhunskom komforu i dizajnu, a čija pojava je 2015. godine redefinisala...
22.
May.
Trčanje
adidas Running lansirao je novu liniju patika SOLARBOOST, inspirisan NASA inženjeringom i dizajniran u skladu sa najnovijim tehnologijama.
13.
Apr.
Trčanje
Na radost ljubitelja trčanja ovog proljeća na tržište Bosne i Hercegovine stižu  inovirane, stilizovane patike za trčanje sa jedinstvenom i revol...