PLAĆANJE NA RATE

do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

POZOVITE NAS NA : 055/490-400

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

BESPLATNA ISPORUKA

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

CLICK & COLLECT

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru  Pogledaj više

Novosti
15.01.2021.

OPA MOBILNO PLAĆANJE – NOVO, BRŽE I SIGURNIJE!

Od sada kupci Sport Vision online shopa imaju još jednu novu opciju plaćanje prilikom online kupovina. OPA (Online Payment Application) je novo, brzo i sigurno plaćanje putem mobilnih uređaja.

Za potrebe ovog načina plaćanja, razvijena je posebna aplikacija za mobilne uređaje – OPA, koja integriše korisnički bankovni transakcioni račun u OPA aplikaciju.

OPA plaćanje je u principu kao i svako drugo kartično plaćanje, jedina razlika je što kupac umjesto kartice za plaćanje koristi OPA aplikaciju na mobilnom uređaju, a sam proces plaćanja putem OPA aplikacije je krajnje jednostavan.

Plaćanje kupac obavlja putem OPA aplikacije na svom mobilnom uređaju, bez potrebe za plaćanjem gotovinom ili bankarskom karticom, jednostavnim skeniranjem QR koda koji se pojavljuje nakon što se izabere ova opcija plaćanja i nakon što se potvrdi kreirana porudžbina.

Ko može koristiti OPA aplikaciju?

  • OPA korisnici su sva fizička lica koja učestvuju u unutrašnjem platnom prometu. Svi kupci korisnici imaju mogućnost besplatnog otvaranja OPA računa. OPA račun se veže za tekući račun fizičkog lica, klijenta Raiffeisen Bank dd Bosna i Hercegovina.
  • Trgovci su OPA partneri na način da omoguće plaćanje svojih roba i usluga. Oni moraju imati podržan sistem plaćanja kroz OPA aplikaciju.
Trenutno nema komentara

Slični članci

10.
Aug.
2022.
Novosti
Sport Vision raspisuje konkurs za prijem radnika u maloprodajnom objektu u Međugorju.
22.
Jul.
2022.
Novosti
Aktivan odmor – omiljeni termin većine ljudi koji se na bilo koji način bave sportom i ne mogu da zamisle da svoj godišnji odmor provode daleko ...
22.
Dec.
2021.
Novosti
Dočekajte Novu Godinu u kreativnom raspoloženju! Dovoljna vam je razigrana dječija mašta i vješte male ručice koje će da sastave pisamce za Dje...