do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru  Pogledaj više

Novosti
15.01.2021.

OPA MOBILNO PLAĆANJE – NOVO, BRŽE I SIGURNIJE!

Od sada kupci Sport Vision online shopa imaju još jednu novu opciju plaćanje prilikom online kupovina. OPA (Online Payment Application) je novo, brzo i sigurno plaćanje putem mobilnih uređaja.

Za potrebe ovog načina plaćanja, razvijena je posebna aplikacija za mobilne uređaje – OPA, koja integriše korisnički bankovni transakcioni račun u OPA aplikaciju.

OPA plaćanje je u principu kao i svako drugo kartično plaćanje, jedina razlika je što kupac umjesto kartice za plaćanje koristi OPA aplikaciju na mobilnom uređaju, a sam proces plaćanja putem OPA aplikacije je krajnje jednostavan.

Plaćanje kupac obavlja putem OPA aplikacije na svom mobilnom uređaju, bez potrebe za plaćanjem gotovinom ili bankarskom karticom, jednostavnim skeniranjem QR koda koji se pojavljuje nakon što se izabere ova opcija plaćanja i nakon što se potvrdi kreirana porudžbina.

Ko može koristiti OPA aplikaciju?

  • OPA korisnici su sva fizička lica koja učestvuju u unutrašnjem platnom prometu. Svi kupci korisnici imaju mogućnost besplatnog otvaranja OPA računa. OPA račun se veže za tekući račun fizičkog lica, klijenta Raiffeisen Bank dd Bosna i Hercegovina.
  • Trgovci su OPA partneri na način da omoguće plaćanje svojih roba i usluga. Oni moraju imati podržan sistem plaćanja kroz OPA aplikaciju.
Trenutno nema komentara

Slični članci

04.
Feb.
2023.
Novosti
SPORT VISION raspisuje konkurs za prijem radnika u maloprodajnom objektu u Mostaru.
13.
Dec.
2022.
Novosti
Obraduj svoje najdraže i pruži im mogućnost izbora odjeće ili obuće baš po svojoj mjeri!
24.
Nov.
2022.
Novosti
Muške helanke ili kako ih popularno nazivaju meggings (male leggings) privlače veliku pažnju u svijetu mode.