1. Ukoliko niste registrovani korisnik, možete se registrovati klikom na link "Registracija" u gornjem desnom uglu. Proces registracije možete pogledati OVDJE

2. Pretragu proizvoda možete vršiti iz kataloga klikom na dugme "Svi proizvodi" ili neko druge dugme koje se nalazi u meni liniji. Dalju pretragu možete vršiti na osnovu filtera na lijevoj strani prema vrsti, polu, namjeni, brendu, uzrastu ili kolekciji. Za filter kolekcija, potrebno je kliknuti na dugme pretraži kako bi se aktivirao filter. 

3. Na strani sa detaljnim prikazom proizvoda, odaberite veličinu (korak 1), količinu (korak 2) i dodajte u korpu (korak 3). Ovako uradite za svaki željeni proizvod. 

4. Kada ste odabrali željene artikle, kliknite na korpu u desnom uglu na vrhu strane.

5. Ukoliko niste ulogovani možete završiti kupovinu bez registracije (opcija A), prijavom (opcija B) i registracijom (opcija C).

Ukoliko je u toku neka akcija sa promo kodom, možete ostvariti popust unosom promo koda, tj. tiketa, u rubriku "Broj tiketa" i klikom na dugme "Iskoristite tiket". Promo kod se može koristiti samo ukoliko ste registrovani na sajtu. 

Kada ste registrovani i ulogovani možete promjeniti adresu dostave klikom na polje Nova adresa. Potom u zadata polja unosite nove podatke za dostavu. 

 

Moguća su dva načina plaćanja: plaćanje pouzećem i kartično plaćanje. Za kartično plaćanje morate biti registrovani i ulogovani na vaš nalog. 
Ako imate neku poruku za nas, unesite vaš komentar u rubriku za to. Na kraju potvrdite vašu porudžbinu klikom na dugme Potvrdi.

Na kraju ćete dobiti poruku da ste uspješno kreirali porudžbinu.