do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Pretraži sajt
Pro Dri-FIT
Pro Dri-FIT
Pro Dri-FIT
Pro Dri-FIT
Pro Dri-FIT
Pro Dri-FIT
Pro Dri-FIT
Pro Dri-FIT
Šifra artikla: DD6186-010

Pro Dri-FIT

Šifra artikla: DD6186-010
Nike Pro Dri-FIT su ženske sportske helanke koje pružaju svu potrebnu potporu i udobnost tokom trčanja ili drugih sportskih aktivnosti. Možete ih nositi tokom aktivnosti ili u opuštenim druženjima u prirodi. Prozračna Dri-FIT tehnologija obezbjeđuje komfor i reguliše znojenje tokom zahtjevnih dionica. Izrađene su od najmanje 75% recikliranih poliesterskih vlakana. Reciklirani materijali su dio Nike inicijative Move to Zero, koja za cilj ima uklanjanje plastičnog otpada. Ove ženske sportske helanke u potpunosti prijanjaju tijelu i zato su izuzetno komforne za nošenje tokom sportskih aktivnosti..

U sklopu EcoVision projekta za vas izdvajamo eco-friendly modele poznatih brendova izrađene od recikliranih, veganskih, biorazgradivih i drugih materijala koji doprinose zaštiti i očuvanju životne sredine.

Veličine EU
Veličine
Veličine CM
Morate biti verifikovan korisnik kako biste vidjeli cijenu proizvoda!
Sačuvajte u listi želja

Nike Pro Dri-FIT su ženske sportske helanke koje pružaju svu potrebnu potporu i udobnost tokom trčanja ili drugih sportskih aktivnosti. Možete ih nositi tokom aktivnosti ili u opuštenim druženjima u prirodi. Prozračna Dri-FIT tehnologija obezbjeđuje komfor i reguliše znojenje tokom zahtjevnih dionica. Izrađene su od najmanje 75% recikliranih poliesterskih vlakana. Reciklirani materijali su dio Nike inicijative Move to Zero, koja za cilj ima uklanjanje plastičnog otpada. Ove ženske sportske helanke u potpunosti prijanjaju tijelu i zato su izuzetno komforne za nošenje tokom sportskih aktivnosti.

Specifikacija:

  • Ženske helanke – lifestyle
  • Uzak kroj
  • Elastični pojas
  • DIY grafika
  • Dri-FIT tehnologija
  • Swoosh logo
  • Mašinsko pranje
  • Sastav: 83% poliester, 17% elastin
Trenutno nema komentara
Pro Dri-FIT
Helanke
Pro Dri-FIT