do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Pretraži sajt
Dri-FIT Swoosh Run
Dri-FIT Swoosh Run
Dri-FIT Swoosh Run
Dri-FIT Swoosh Run
Dri-FIT Swoosh Run
Dri-FIT Swoosh Run
Dri-FIT Swoosh Run
Dri-FIT Swoosh Run
Šifra artikla: DD5278-010

Dri-FIT Swoosh Run

Šifra artikla: DD5278-010
Spremne za jutarnje istrčavanje u ovim Nike Dri-FIT Swoosh Run 7/8 ženskim helankama. Swoosh Run kolekcija nastavlja da kreira klasičnu sportsku siluetu sa modernizovanim dizajnom. Posjedu skriven džep u zoni pojasa, koji je odličan za neophodne sitnice. Prozračna Dri-FIT tehnologija obezbjeđuje komfor i reguliše znojenje tokom zahtjevnih dionica. Izrađene su od najmanje 50% recikliranih  materijala, koristeći mješavinu recikliranog poliestera i elastin vlakana. Reciklirani materijali su dio Nike inicijative Move to Zero, koja za cilj ima uklanjanje plastičnog otpada. Dvostruki Swoosh logo sa mat štampom daje završni pečat ovim helankama za trčanje. Pridružite se Nike timu uz Nike Dri-FIT Swoosh Run helanke i krenite u akciju..

U sklopu EcoVision projekta za vas izdvajamo eco-friendly modele poznatih brendova izrađene od recikliranih, veganskih, biorazgradivih i drugih materijala koji doprinose zaštiti i očuvanju životne sredine.

Veličine EU
Veličine
Veličine CM
Morate biti verifikovan korisnik kako biste vidjeli cijenu proizvoda!
Sačuvajte u listi želja

Spremne za jutarnje istrčavanje u ovim Nike Dri-FIT Swoosh Run 7/8 ženskim helankama. Swoosh Run kolekcija nastavlja da kreira klasičnu sportsku siluetu sa modernizovanim dizajnom. Posjedu skriven džep u zoni pojasa, koji je odličan za neophodne sitnice. Prozračna Dri-FIT tehnologija obezbjeđuje komfor i reguliše znojenje tokom zahtjevnih dionica. Izrađene su od najmanje 50% recikliranih  materijala, koristeći mješavinu recikliranog poliestera i elastin vlakana. Reciklirani materijali su dio Nike inicijative Move to Zero, koja za cilj ima uklanjanje plastičnog otpada. Dvostruki Swoosh logo sa mat štampom daje završni pečat ovim helankama za trčanje. Pridružite se Nike timu uz Nike Dri-FIT Swoosh Run helanke i krenite u akciju.

Specifikacija:

  • Ženske helanke – trčanje
  • 7/8 dužina
  • Podesivi elastični pojas
  • Grafika na lijevoj nogavici
  • Skiriveni džep na pojasu
  • Dri-FIT tehnologija
  • Swoosh logo
  • Mašinsko pranje
  • Sastav: 80% poliester, 20% elastin
  • Boja: crna – Black/White
Trenutno nema komentara
Dri-FIT Swoosh Run
Helanke
Dri-FIT Swoosh Run