do 6 mjesečnih rata bez kamate Pogledaj više

Pon-Pet od 9h - 18h i Sub od 9h - 15h

na teritoriji BIH za sve poružbine u vrijednosti preko 99 KM

Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru

Imamo nova pravila i uslove korišćenja

Pretraži sajt
SPORTSWEAR
SPORTSWEAR
SPORTSWEAR
SPORTSWEAR
SPORTSWEAR
SPORTSWEAR
SPORTSWEAR
SPORTSWEAR
SPORTSWEAR
SPORTSWEAR
SPORTSWEAR
SPORTSWEAR
Šifra artikla: H39763

SPORTSWEAR

Šifra artikla: H39763
Obnavljanje klasične esencije uz adidas SPORTSWEAR muški donji dio trenerke. Ne ističemo da je adidas prvi svijetu predstavio trenerku davne 1964. godine, ali ne znači da o tome drugi ne govore. Ono što je nepobitno je da se prepoznatljivi 3-pruge pojavljuju već decenijama bilo na stadionima, u andergraund klobovima ili na ulicama metropola. Nosite ga nakon treninga ili tokom aktivnosti na otvorenom, ili na opuštenim druženjima sa prijateljima. Udobnost je ovde glavni prioritet, s toga je mekana tkanina bogata pamukom napravljena udobnija nego ikada. Ovaj donji dio je djelimično napravljen od Primegreen recikliranih materijala visokih performansi, kao dio adidasove inicijative za okončanje plastičnog otpada na zemlji. Navucite ovaj adidas SPORTSWEAR muški donji dio trenerke i počnite svoj dan u velikom stilu..

U sklopu EcoVision projekta za vas izdvajamo eco-friendly modele poznatih brendova izrađene od recikliranih, veganskih, biorazgradivih i drugih materijala koji doprinose zaštiti i očuvanju životne sredine.

Veličine EU
Veličine
Veličine CM
Morate biti verifikovan korisnik kako biste vidjeli cijenu proizvoda!
Sačuvajte u listi želja

Obnavljanje klasične esencije uz adidas SPORTSWEAR muški donji dio trenerke. Ne ističemo da je adidas prvi svijetu predstavio trenerku davne 1964. godine, ali ne znači da o tome drugi ne govore. Ono što je nepobitno je da se prepoznatljivi 3-pruge pojavljuju već decenijama bilo na stadionima, u andergraund klobovima ili na ulicama metropola. Nosite ga nakon treninga ili tokom aktivnosti na otvorenom, ili na opuštenim druženjima sa prijateljima. Udobnost je ovde glavni prioritet, s toga je mekana tkanina bogata pamukom napravljena udobnija nego ikada. Ovaj donji dio je djelimično napravljen od Primegreen recikliranih materijala visokih performansi, kao dio adidasove inicijative za okončanje plastičnog otpada na zemlji. Navucite ovaj adidas SPORTSWEAR muški donji dio trenerke i počnite svoj dan u velikom stilu.

Specifikacija:

  • Muški donji dio trenerke – lifestyle
  • Slim fit kroj
  • Elastični podesivi pojas
  • Ranfle na nogavicama
  • Konusne nogavice
  • Prednji džepovi i zadnji džep
  • Badge of Sport logo
  • Primegreen
  • Sastav: 57% pamuk, 30% reciklirani poliester, 13% reciklirani pamuk
  • Boja: crna, plava – Black/Bold Blue
Karakteristika Vrijednost
Sastav 57% CO/30% REC.PES/13% REC.CO
Kategorija Donji dio trenerke
Kolekcija Sportswear
Trenutno nema komentara
SPORTSWEAR
Donji dio trenerke
SPORTSWEAR